icon

Čo môže spôsobovať problémy s okom mojej mamy?

3. apr 2024

Ahojte, bola vcera moja mama u optika odmerat oci, lebo slabsie vidi, a nevedeli jej 1 oko odmerat, ze nevelmi reaguje. Ze ma nieco na tom 1 oku. Poslali ju k dr.
Dost som vystrasena, co tam moze mat.....?

ibatanecnica
3. apr 2024

veď uvidíš čo povie dr. Ke´d to nevedel optik ty si myslíš že tu sa to dozvieš? Možností je kopa. Zbytočne ti tu budeme písať naše skúsenosti, keď situácia môže byť úplne odlišná

zanta3
3. apr 2024

Veru tak, tu asi tazko my na nieco prideme 🙂 Nie sme tu take odbornicky, aj ked vela zien sa tu tak tvari 😂 Idealne je ist este k nejakemu lekarovi, nech sa jej na to pozrie, lebo takto sa to urcit teda rozhodne neda.

autor
3. apr 2024

@ibatanecnica
@zanta3 ale co napriklad? Nejake zakaly?

lukbe
3. apr 2024

Chodí sa aj od očného ešte na rôzne merania. Ja napr. chodím na 3 rôzne miesta, sledujú to. Nestresuj dopredu.

marcella1979
3. apr 2024

treba ist na ocné...mozno má zacinajuci zakal. moj otec si ho pestoval tak dlho, az oslepol na obe oci. ked sme ho konecne ukecali na operaciu, v priebehu mesiaca mu odoperovali šedy zakal. najskor jedno oko, potom druhe.trvalo to cca 20 min. jednoducho to zoskriabali. nebol.v narkoze, iba oko umrtvili. poistovna preplatila. v zivote nebol stastnejsi ako ked vysiel a cely nateseny, ze uz vidi. ..a sli sme domov.neboj sa...

ibatanecnica
3. apr 2024

pravdepodobne zákaly, možno niečo so sietnicou.

anjelicek26
3. apr 2024

Aj diabetes vie toto spôsobiť... keď sa dlho nerieši...

dadka1997
3. apr 2024

A zas ta veštecká guľa.. co na tom oku môže mať.. stačí otvorit google najst očné choroby jedna z tych to môže byť..