icon

Čo na akné po 30-tke?

4. jan 2020

ahojte zienky.poradte co na akne po 30tke.mala som par rokov relativny pokoj a zas je to tu.hlavne na chrbate teraz ale uz aj krk a tvar.zblaznim sa z toho.nieco overene? vdaka za vsetky rady

ukulela
4. jan 2020

no, mne pomohlo len tehotenstvo - ale po nom po case som zase v starych kolajach. ja si myslim, ze ja som vhodna uz aj na roacutane (nechce sa mi hladat presny nazpv). ale teda po 40ke sa mi asi do toho uz neche, vravim si, ze za chvilu prechod, to dam radsej dobry kryci krem 🙂 a teda mne vzdy pomohlo slnko a na cas aj more. a lepsie kremy. ako bioderma a pod. len ja mam asi inteligentne akne, ze po case si vzdy zvyklo na nove kremy, tak som hladala dalsie .... pravda je, ze som nikdy neskusala vysadit napr mlieko, lebo napr kava nbez mlieka je pre mna smrt a so syrom sa mozem milovat - ale citala som, ze vela robi aj strava a teda velômi odporucaju vysadit mlieko a mleicne vyrobky, ale to ja nedokazem ...

lucinka1988
4. jan 2020

Mala som to iste, veľmi mi pomáha chemicky peeling

mandzula
Autor odpoveď zmazal
katusiatenko
5. jan 2020

mne aknenormin pomohol len na rok a potom sa mi vrátilo

lula313
5. jan 2020

V tomto veku akné nie je normálne, treba hľadať pricinu ktorou môže byt najčastejšie potravinova intolerancia na vajcia, mlieko,..

evica01
5. jan 2020

Aknenormin, Roaccutan.

NIC ine ti nepomoze. Neminaj peniaze na kremiky a caje.

@katusiatenko opakuj liecbu. Niekedy sa to stane. Je to normalne.

autor
5. jan 2020

baby ja ked citam tie pribalove letaky je mi z toho na grc

alena2798
6. jan 2020

Mne pomohli probiotika, Beriem ich pravidelne. Imunitu mame v crevach a ked nie su v poriadku, objavia sa kozne problemy. Takisto som prestala pit mlieko, jest cokoladu, Strava urobi velmi vela. Obcas sa mi urobi vyrazka, pred menzesom, ale uz to nie je take ako kedysi.

neluskas
7. jan 2020

ahoj, mne osobne pomohol detox na prirodnej baze. precistenie tela od škodlivých látok a toxínov, prečisťuje creva, upravuje a precistuje telo a výborný aj na chudnutie

kubiatko30
Autor odpoveď zmazal