Čo na bolesť zubov a ucha?
@monikka1100 flektor? Nalgesin? Treba zistiť príčinu, či je to od zubu(Dalacin), alebo od ucha(Sumamed), alebo zápal trojklanneho nervu, tam sa berú už lieky od neurologa
nalgesin na bolest zubov a na bolest ucha kvapky Dolorgit. Ale odporucam co najrychlejsie navstevu orl lebo je mozne, ze bude treba do ucha lokalne atb. kvapky ak je tam zapal (uniflox alebo octobacid).
@eriksonka1234 sumamed je tusim len na predpis. Flektor ma vedlajsi ucinok zvysenie zaludocnej kyseliny a nie kazdemu robi dobre. Treba sa poznat....
Najlepsi je Aulin prášok , alebo aj prirodnejsie tak suché teplo, najlepšie červená lampa
@monikka1100 ahoj, ja som to riešila akurat dva týždne dozadu, bolel ma velmi zub, aj ucho, bola som u zubarky, dala mi atb, ale kym zabrali, tak mi velmi pomohli flector prášky.Davala som si ibalgin aj novalgin, ale bez úspechu, az nakoniec zabral flector.

mne pomáhajú teplé obklady vždy. Ale skôr suché teplo, čiže nie mokrú handru, ale len zohriatu. Ak máš taký vankúšik do mikrovlnky, tak to je pre mňa záchrana vždy a aj celá moja rodina to používa.