Čo na herpes na perách?
Mam strašne bolestivý herpes na hornej pere a strašne to aj pali. Prosím vás co je najlepšie aby to čím skôr zmizlo ? Ďakujem
tiez sa mi urobil ale vnutri na pere brrrrrr ja si davam tea tree olej a aloe vera olej....nasadila som vitB a zinok 70mg na 5 dni...
Žiadne olejčeky a podobne bludy za mňa. Je to vírus, takže treba antivirotikum. Zovirax duo a nasadiť B komplex/forte.
Mne super zabera Cannadent na potieranie a zvnutra B-komplex a lyzin. Ked nic z toho nemam poruke, tak mentolova zubna pasta.
Mala som minulý týždeň a lekár mi povedal, že nech zabudnem na všetky mastičky, krémy, hlúposti.
Propolisová tinktúra, dať si na tampón alebo tyčinku do uší a naniesť na herpes. Opakovala som to niekoľkokrát denne. Povedal, že ideálne je aj 2-3x denne si dať aj asi 20 kvapiek (vnútorné použitie), ale to nedávam, keďže mi to pripomína alkohol a to môj žalúdok neznesie.
3 dni a bol preč, a dokonca sa nerozrastol, žiadna veľká chrasta a bolelo/štípalo minimálne.
Mna nedavno upozornila pani lekarnicka, ze mast alebo potieranie zvonka je len kozmeticka pomoc. Hlavne treba liecit zvnutra, nakolko hepres zanechava negativne stopy vo vnutri. Odporucila B komplex a zinkorot. Ja som zaroven nasadila aj homeo Herpes komplex. Pomohlo.
Môj manžel veľmi trpí na herpesy na pere a vždy mu pomôže herpes ľadovať - normálne dať ľad priamo na herpes a do troch dní je po ňom.
propolisovu tinturu na kus latky a prikladat casto, za den uschne ale to hojenie 2 tyzdne ci chces ci nie, na konci si kup tie naplaste na to a tu poslednu chrasticku prelepuj
Dlho som si davala propolis, no nemalo to taky ucinok ako zovirax duo odvtedy len toto hned ako citim ze zacina herpes a do par dni je orec alebo sa ani nerozbehne. Plus samozrejme vitaminy b+zinok