icon

Čo pomáha na rast vlasov?

nikoleta_nikki
13. apr 2023

Ahojte kocky, poradite nieco na rast vlasov ? prosim iba to co mate naozaj overene. Vyskusala som viacere znacky lacnejsie aj drahsie ako napriklad hairbrust za mna zbytocne vyhodene peniaze. Uz som beznadejna 😌

vvrabec
•
13. apr 2023

@nikoleta_nikki nedá sa povedať konkretny produkt, dôležitá je príčina problému a tiež nepíšete aký máte konkrétny problém- slabé vlasy, vypadávanie vlasov ...

nikto2234
•
Odpoveď bola odstránená
•
tamara321
•
13. apr 2023

Mne pomohli ampulky a sampony alfaparf milano ale teda az po pol roku vidim vysledky...

nika_val
•
13. apr 2023

Každy mame geneticky predurčenu dlžku aj hustotu vlasov..
Ak máš v génoch to že ti vlasy dlhšie ako po plecia nenarastú tak môžeš aj svätennu vodu na ne davat nenarastú ti..

peta2402
•
14. apr 2023

@nikoleta_nikki Na podporu rastu vlasov je dôležité dopĺňať vlasom vitamíny nielen zvonka, ale aj zvnútra....
Samozrejme, že veľmi dôležité zistiť príčinu

nykkushka
•
14. apr 2023

Mne po kovide neskutočne vypadali vlasy.. Horšie ako po pôrode.
Už dlhodobo beriem tieto prírodné vitamíny a vlasy mam husté, pevné a stále mi rastu baby vlásky

https://www.renovality.sk/vlasy-koza-nechty-120...

Celkovo táto značka mi vyhovuje, majú aj vitamíny Renohair, cielene a vlasy aj tie sú 🔝

beahavala
•
7. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne sa osvedcil HAIR AnaGain od ecolife, je to skvely produkt na rast vlasov ale pomôze tiez s vypadavanim a lamanim

ninah1486
•
14. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

kazdemu pomôze nieco ine, mne kamosky odporucali tolko produktov co im pomohli a mne ani jeden