icon

Čo pomáha na stresový tik v oku?

Včera o 13:14

Ahojte dievčatá, mám také viac stresujúce obdobie teraz - práca, koniec školského roka - učenie sa s deťmi, veľa práce v záhrade + menšia stavba, mám toho strašne veľa, som unavená, navyše mi začalo nepríjemne tikať v oku. Je to už viac ako 5 dní, je to veľmi nepríjemné, aj počas práce, aj doma. Čo pomáha na tik v oku? Niečo voľnopredajné, keďže náš lekár má 3 týždne dovolenku. To, že by som sa mala prestať stresovať viem, ale momentálne to nie je reálne. Ďakujem vopred za rady.

st_277
Včera o 13:16

@anonym_autor magnerot

doki5625
Včera o 13:21

Ahoj, najlepšie pomáha horčík, vo forme bisglycinátu, nie ten odpad z lekárne. Je drahší ale lepšie vstrebateľný.

anonym_42ccaa
Včera o 13:26

Mne tiež pomohol magnerot

autor
Včera o 13:33
@doki5625

Ahoj, najlepšie pomáha horčík, vo forme bisglycinátu, nie ten odpad z lekárne. Je drahší ale lepšie vstrebateľný.

@doki5625 ďakujem, kde ho kúpim/objednám?

autor
Včera o 13:33

ďakujem dievčatá, po akej dobe po začatí užívania tik prešiel?

doki5625
Včera o 13:35

ja kupujem gymbeam, 90 tabliet maju za 6,95€, ked najdes na internete zlavovy kod tak mas aj zlavu

zuzubb007
Včera o 13:41

Presne to isté mám čo ty píšeš, plus mne robí zle ešte aj teplo a budenie na teplo v noci, tým pádom nevyspatosť, mám to dva týždne, magnézium trochu pomôže a potom znova, ale v lete mám zhon

anonym_42ccaa
Včera o 13:44
@anonym_autor

ďakujem dievčatá, po akej dobe po začatí užívania tik prešiel?

@anonym_autor Mne za pár dní, neviem presne.

veselo_neveselo
Včera o 14:06

@anonym_autor
Ja na to pijem elektrolyty, normalne sportove drinky, ako napr isostar. Maju v sebe aj horcik, aj vapnik, kde co - len pozor, aby neobsahoval kofein.
To mas z kombinacie unavy, tepla, dehydratacie, nervov...dopln elektrolyty a bude lepsie. Mne to prejde tak do dvoch dni?

anonym_cb67de
Včera o 14:33

Vitamin B.

veselo_neveselo
Včera o 14:34

@anonym_autor
Ja na to pijem elektrolyty, normalne sportove drinky, ako napr isostar. Maju v sebe aj horcik, aj vapnik, vit B, kde co - len daj pozor, aby neobsahoval kofein.
To mas z kombinacie unavy, tepla, dehydratacie, nervov...dopln elektrolyty a bude lepsie. Mne to prejde tak do dvoch dni?