Čo pomáha na stresový tik v oku?
Ahojte dievčatá, mám také viac stresujúce obdobie teraz - práca, koniec školského roka - učenie sa s deťmi, veľa práce v záhrade + menšia stavba, mám toho strašne veľa, som unavená, navyše mi začalo nepríjemne tikať v oku. Je to už viac ako 5 dní, je to veľmi nepríjemné, aj počas práce, aj doma. Čo pomáha na tik v oku? Niečo voľnopredajné, keďže náš lekár má 3 týždne dovolenku. To, že by som sa mala prestať stresovať viem, ale momentálne to nie je reálne. Ďakujem vopred za rady.
Ahoj, najlepšie pomáha horčík, vo forme bisglycinátu, nie ten odpad z lekárne. Je drahší ale lepšie vstrebateľný.
Mne tiež pomohol magnerot
Ahoj, najlepšie pomáha horčík, vo forme bisglycinátu, nie ten odpad z lekárne. Je drahší ale lepšie vstrebateľný.
@doki5625 ďakujem, kde ho kúpim/objednám?
ďakujem dievčatá, po akej dobe po začatí užívania tik prešiel?
ja kupujem gymbeam, 90 tabliet maju za 6,95€, ked najdes na internete zlavovy kod tak mas aj zlavu
Presne to isté mám čo ty píšeš, plus mne robí zle ešte aj teplo a budenie na teplo v noci, tým pádom nevyspatosť, mám to dva týždne, magnézium trochu pomôže a potom znova, ale v lete mám zhon
ďakujem dievčatá, po akej dobe po začatí užívania tik prešiel?
@anonym_autor Mne za pár dní, neviem presne.
@anonym_autor
Ja na to pijem elektrolyty, normalne sportove drinky, ako napr isostar. Maju v sebe aj horcik, aj vapnik, kde co - len pozor, aby neobsahoval kofein.
To mas z kombinacie unavy, tepla, dehydratacie, nervov...dopln elektrolyty a bude lepsie. Mne to prejde tak do dvoch dni?
Vitamin B.
@anonym_autor
Ja na to pijem elektrolyty, normalne sportove drinky, ako napr isostar. Maju v sebe aj horcik, aj vapnik, vit B, kde co - len daj pozor, aby neobsahoval kofein.
To mas z kombinacie unavy, tepla, dehydratacie, nervov...dopln elektrolyty a bude lepsie. Mne to prejde tak do dvoch dni?

@anonym_autor magnerot