Čo pomáha pri panických záchvatoch?
Ahojte baby, v poslednú dobu presnejšie od novembra minulého roka mávam sem tam panické záchvaty. Zatiaľ som mala dnes asi 6tu. Keďže nemám to pravidelne zatiaľ ku dr nechcem ísť. Viete poradiť čo by som mohla užívať? Výsledky štítnej žľazy sú v poriadku ( výsledky z marca ) na vitamín B sa opýtam ešte. Užívam Dčko a omega3 . Mám ešte niečo pridať? S magnéziom trochu komplikovanejšie, môžem len ráno na obed a večer už nie. Ďakujem za každý radu
prečo nie večer - magn.
Na panické záchvaty dobre zaberá oblbovák - neurol, ak pôjdeš k psych. tak ti predpíše rovno Ad
@anonym_e8a733 večer užívam liek a musím mať odstup max 5 hodín, preto. Práve preto ešte nechcem ísť, lebo záchvaty mám tak raz do mesiaca
@anonym_e8a733 večer užívam liek a musím mať odstup max 5 hodín, preto. Práve preto ešte nechcem ísť, lebo záchvaty mám tak raz do mesiaca
@anonym_autor skúste depress ja som nechcela AD najprv som.skusila gs axiolan ale depress ma viac ukludnil
Napr.muzovi som dala.ked.mal.narocne obdobie v praci a nevedel dobre spat uz par noci a potom sa ukludnil a spal v pohode
@anonym_autor skúste depress ja som nechcela AD najprv som.skusila gs axiolan ale depress ma viac ukludnil
Napr.muzovi som dala.ked.mal.narocne obdobie v praci a nevedel dobre spat uz par noci a potom sa ukludnil a spal v pohode
@zuzkaa1991 ďakujem za radu, skúsim
Vitamíny môžu pomôcť ale toto je psychicky problém.Mam stým skúsenosti
prečo nie večer - magn.
Na panické záchvaty dobre zaberá oblbovák - neurol, ak pôjdeš k psych. tak ti predpíše rovno Ad
Neurol, Lexaurin atď toto všetko je len utlmovak.Neviem ako komu zabral ale ja som bola s nich akurát tak oťapena.
@zuzkaa1991 ten derpres nie je návykový?
Vitamíny môžu pomôcť ale toto je psychicky problém.Mam stým skúsenosti
@anonym_4dd4b0 a ten depres môže pomôcť na take problemy?
@anonym_4dd4b0 a ten depres môže pomôcť na take problemy?
Ja som sa liečila asi pred cca desiatimi rokmi.Depress vtedy ešte nebol .Skúšala som vtedy Anxiolan,Persen nepomohlo absolútne.Je to hlavne na báze bylín tak ako aj depress.Ten som skúsila nedávno ale nevidela som rozdiel .Niekomu pomôže ale pri silných záchvatov,panike,úzkosti určite nie
@zuzkaa1991 ten derpres nie je návykový?
@modrymotyl8 nee to su viac menej bylinky ak si dobre pamätám...brala som napr týždeň potom.pauza ked zas som sa zle citila zas...uz neberiem ho 2r ci kolko....ale ako vyse hovorí pani je to psychicke aj to trba riešiť;) mne pomohlo aj tu som vela citala recenzie na knihi panicke ataky precitala som asi fakt.polku potom som ešte bola párkrát pri psychológicke co ma.nastavila.resp nasmerovala ako pracovať s.psychikou a pomáhalo to
Otázka na autorku, aj všetky, čo jej radia lieky... Prečo riešite takéto problémy škodlivou chémiou a nejdete radšej cestou psychologickou, či už prácou sama so sebou alebo aj s pomocou psychológa, taktiež pomocou fyzickej aktivitym? To sa vás naozaj pýtam, neberte to ako poučovanie alebo výsmech, ale seriózne sa vás na to pýtam.

prečo nie večer - magn.