icon

Čo pomáha pri pocite chladu na nohách?

Včera o 17:52

Je vám zima na nohy niekedy aj celý deň? Ja dnes takto a je to dosť nepríjemné celý deň som doma v teple a zima na nohy riadna hlavne chodidlá zospodu a chlad vyššie ku kolenám. Čo vám nato pomáha?

anonym_3347fa
Včera o 17:54

takéto stavy mám tesne pred chorobou. večer mi už potom vybehne teplota.
u mňa jedine ľahnúť do postele.

biba_18
Včera o 17:54

ponožky. a keď som vymrznutá po ceste, dávam si nohy nad ohrievač

lukbe
Včera o 18:02

Sprcha, otužovanie, studená, horúca striedať. Aspoň dole nohy po kolená. Zaručene pomáha, a to mám alergiu na chlad.

anonym_eb046d
Včera o 18:05

@anonym_autor ano, cez den kotolne redukuju kurenie. Aj ked mam radiator na 4, radiator je vlazny. Dnes som vdaka tomu dostala zapal mocaku, sedim pod dekou s asi 5.cajom. O 18.00 zacali kurit.

anonym_cd392f
Včera o 18:06

@anonym_autor ja mám doma dvojo ponožiek, niekedy si dám aj štrikované papuče nane, taká mi je zima na chodidlá a to klasicky kúrim.

anonym_494430
Včera o 18:32

Ponožky z oveckaren.sk ....konečne mám nohy v teple, a pod deku a caj

anonym_33eecd
Včera o 18:43

@anonym_autor Ja mávam ten problém často. Napríklad večer po sprchovaní si už neviem nohy zohriať ani v hrubých ponozkách a papučiach z ovčieho rúna.Zacala som si robiť kúpeľ na nohy, studená,teplá voda a už je lepšie.Nedokrvuju sa.A navyše to býva aj od ciev aj chudokrvnosť.

anonym_8593c4
Včera o 18:53

Papuce a adekvatne teple ponozky/podkolienky.. ja som v tomto ako stara babka

viestta
Včera o 18:53

Kup si merino ponozky, alebo si ich ustrikuj. Teplejsie ponozky na doma som este nemala

anonym_a58e2c
Včera o 19:07

@anonym_autor skús dopĺňať magnézium, pomáha uvolniť svaly a cievy na lepšie prekrvenie končatín.
Teraz v zimnom období si často robím čaje so zahrievacími koreninami zázvor, škorica, klinčeky s medom a citrónom, alebo masala čaj zázvor kardamón, klinčeky, škorica + štipka čierne korenie, chilli...

letfenixa
Včera o 19:39

Ponožky z vlny.

pielka
Včera o 19:49

Jedine hrubé ponožky alebo potom také tie vyhrievacie vankúše 😉