Čo pomáha pri pocite chladu na nohách?
Je vám zima na nohy niekedy aj celý deň? Ja dnes takto a je to dosť nepríjemné celý deň som doma v teple a zima na nohy riadna hlavne chodidlá zospodu a chlad vyššie ku kolenám. Čo vám nato pomáha?
ponožky. a keď som vymrznutá po ceste, dávam si nohy nad ohrievač
Sprcha, otužovanie, studená, horúca striedať. Aspoň dole nohy po kolená. Zaručene pomáha, a to mám alergiu na chlad.
@anonym_autor ano, cez den kotolne redukuju kurenie. Aj ked mam radiator na 4, radiator je vlazny. Dnes som vdaka tomu dostala zapal mocaku, sedim pod dekou s asi 5.cajom. O 18.00 zacali kurit.
@anonym_autor ja mám doma dvojo ponožiek, niekedy si dám aj štrikované papuče nane, taká mi je zima na chodidlá a to klasicky kúrim.
Ponožky z oveckaren.sk ....konečne mám nohy v teple, a pod deku a caj
@anonym_autor Ja mávam ten problém často. Napríklad večer po sprchovaní si už neviem nohy zohriať ani v hrubých ponozkách a papučiach z ovčieho rúna.Zacala som si robiť kúpeľ na nohy, studená,teplá voda a už je lepšie.Nedokrvuju sa.A navyše to býva aj od ciev aj chudokrvnosť.
Papuce a adekvatne teple ponozky/podkolienky.. ja som v tomto ako stara babka
Kup si merino ponozky, alebo si ich ustrikuj. Teplejsie ponozky na doma som este nemala
@anonym_autor skús dopĺňať magnézium, pomáha uvolniť svaly a cievy na lepšie prekrvenie končatín.
Teraz v zimnom období si často robím čaje so zahrievacími koreninami zázvor, škorica, klinčeky s medom a citrónom, alebo masala čaj zázvor kardamón, klinčeky, škorica + štipka čierne korenie, chilli...
Ponožky z vlny.
Jedine hrubé ponožky alebo potom také tie vyhrievacie vankúše 😉

takéto stavy mám tesne pred chorobou. večer mi už potom vybehne teplota.
u mňa jedine ľahnúť do postele.