icon

Čo pomáha pri silnej chrípke?

Včera o 10:00

Ahojte, co Vam prosim pomohlo pri tejto uzasnej chripke, alebo co to je😪ledva stojim😪
Dakujem velmi pekne za kazdu radu❤️

biba_18
Včera o 10:18

ľahnúť si?

autor
Včera o 10:24
@biba_18

ľahnúť si?

@biba_18 lezim kolko sa mi da, no pri detoch to neni az take lahke
Myslela som skor nejake lieky, vitaminy atd
Doktorka mi kazala od teploty a fenistil kvapky

anonym_710844
Včera o 10:46

Cas, pri chripke nic nepomoze, len bezne dostupne lieky na teplotu a bolest a vylezat kolko sa da.. tyzden je minimum co budes mimo

anonym_395c2f
Včera o 11:12
@anonym_autor

@biba_18 lezim kolko sa mi da, no pri detoch to neni az take lahke
Myslela som skor nejake lieky, vitaminy atd
Doktorka mi kazala od teploty a fenistil kvapky

@anonym_autor mas deti a ty sa nevies sama o seba postarat? 🙈

anonym_1a24a9
Včera o 11:15
@anonym_395c2f

@anonym_autor mas deti a ty sa nevies sama o seba postarat? 🙈

@anonym_395c2f zjavne nemas male deti a nevies, co je to mat taku chripku, ze cesta na zachod je jak vystup na Mont Everest.

anonym_395c2f
Včera o 11:16
@anonym_1a24a9

@anonym_395c2f zjavne nemas male deti a nevies, co je to mat taku chripku, ze cesta na zachod je jak vystup na Mont Everest.

@anonym_1a24a9 si predstav mam, ale viem, co treba robit pri chripke. Takisto ze ked autorka nevladze, nech si muz zoberie OCR na pani manzelku a nech doma pomaha s detmi, aj to je moznost. Alebo zas dalsia mamicka, co je bud slobodna alebo ma muza za hranicami ze?

autor
Včera o 11:25
@anonym_1a24a9

@anonym_1a24a9 dakujem, na take obmedzene zeny je skoda reagovat,,, ocividne je to dalsia pani dokonala, ktora zjedla mudrost sveta a pri malych detoch s chripkou a sama bez pomoci beha ako lan a navari 3 chodove menu… ❤️

autor
Včera o 11:26
@anonym_395c2f

@anonym_1a24a9 si predstav mam, ale viem, co treba robit pri chripke. Takisto ze ked autorka nevladze, nech si muz zoberie OCR na pani manzelku a nech doma pomaha s detmi, aj to je moznost. Alebo zas dalsia mamicka, co je bud slobodna alebo ma muza za hranicami ze?

@anonym_395c2f takym ako ty by mali zajazat prispievat
Zelam ti iba, aby si taku chripku nezazila😉❤️

biba_18
Včera o 11:49

ak je to chripka tak na to nezaberá nič, kolegyňa ale akurát dnes hovorila, že jej predpísala lekárka tamiflu - a že jej to veľmi pomohlo ...

autor
Včera o 12:11
@biba_18

ak je to chripka tak na to nezaberá nič, kolegyňa ale akurát dnes hovorila, že jej predpísala lekárka tamiflu - a že jej to veľmi pomohlo ...

@biba_18 dakujem velmi pekne
Skusim zavolat doktorke

anonym_1a24a9
Včera o 17:16
@anonym_autor

@anonym_1a24a9 dakujem, na take obmedzene zeny je skoda reagovat,,, ocividne je to dalsia pani dokonala, ktora zjedla mudrost sveta a pri malych detoch s chripkou a sama bez pomoci beha ako lan a navari 3 chodove menu… ❤️

@anonym_autor Ano, mas pravdu, skore uzdravenie zelam! Viem, ake je to kolkokrat tazke ..

autor
Včera o 17:37
@anonym_1a24a9

@anonym_autor Ano, mas pravdu, skore uzdravenie zelam! Viem, ake je to kolkokrat tazke ..

@anonym_1a24a9 si mila, dakujem ti velmi pekne ❤️

mysiarka
Dnes o 08:43

Fakt oddych, to v prvom rade, lebo to ja som mala take stavy, ze sediet mi bolo dlho a nie to este aby som fungovala. Davala som si Cetalgen, to mi poradili v lekarni aj a vitaminy k tomu. Ine nemas co asi moc vymysliet.

magdalienka11
Dnes o 09:02

@anonym_autor zinok, c, d

autor
Dnes o 09:11
@mysiarka

Fakt oddych, to v prvom rade, lebo to ja som mala take stavy, ze sediet mi bolo dlho a nie to este aby som fungovala. Davala som si Cetalgen, to mi poradili v lekarni aj a vitaminy k tomu. Ine nemas co asi moc vymysliet.

@mysiarka dakujem ❤️❤️

autor
Dnes o 09:12
@magdalienka11

@anonym_autor zinok, c, d

@magdalienka11 dakujem, uz mam doma aj to
Skusam vsetko

katkazatka
Dnes o 09:16

zapojit manzela

eliaska101
Dnes o 09:18

Mne najlepšie zaberá toto. Či už na bolesť alebo teplotu, to je pre mňa vždy voľba č.1

autor
Dnes o 10:08
@katkazatka

zapojit manzela

@katkazatka ten je rovnako chory ako ja
Bojujeme spolu 🥴 deti nieco priniesli zo skoly 😏

autor
Dnes o 10:09
@eliaska101

Mne najlepšie zaberá toto. Či už na bolesť alebo teplotu, to je pre mňa vždy voľba č.1

@eliaska101 tento konkretne nemam, urcite vyskusam. Casto ma bolieva hlava
Dakujem

anonym_c4b028
Dnes o 13:56

@anonym_autor nic okrem casu, na to ziaden zazracny liek neexistuje. Liecba iba symptomaticka a oddych. Nas to polozilo v rozmedzi 2och dnoch komplet vsetkych. Nebolo to teda sranda ale dali sme to nejak. Nastastie nikto nemal na nic chut takze varit netrebalo. Caj robil ten kto mal aktualne nizsiu teplotu, deti nastastie tiez lezali

drahusa333
Dnes o 14:12

Ja by som si dala vitamin d,c, zinok....veeeela caju, vyvar, nieco od bolesti, a cim viac lezat.....

anonym_498609
Dnes o 14:20

Nám pomohli ATB. Myslite si čo chcete, nemala som ani vysoké CRP, ale bolo mi na strašne a to som skúšala doma všetko možné, lekár bez všetkého hneď že tam treba ATB a už na druhý deň užívania mi bolo trochu lepšie, celkovo pomohli neskutočne. A manželovi to isté.

anonym_da2013
Dnes o 14:27

Ak nemáš problémy s obličkami, 2g vitamínu C každé 2 hodiny. Prvý deň max 12 g, ak to budeš zvládať aj viac. Piť pritom veľa vody.

autor
Dnes o 14:35

Dakujem❤️
Mne povedali, ze atb zatial netreba. A presne ako u nas, za 2 dni sme vsetci hotovi.
Caj tiez varime vzdy ten, ktory z nas sa dosuchce do kuchyne 🥴 naozaj hrozne toto
Verim tomu, ze to cim skor prejde
Dopujeme sa vsetkym moznym aj nemoznym