Čo používate na rast vlasov?
Žienky čo používate na rast vlasov ? Vyskúšala som už veľa produktov ale nič ..aj konce striham nezehlim veľa .. nezaťažujm ich ale ajtak sú ako keby mŕtve..a rýchlo mi mastneju nejaké rady? Na posledy do terás používam milva produkty
@micuska11 ja som opat zacala uzivat vitaminy na vlasy, plet a nechty .. zacala som dnes .. domace masky su na nezaplatenie .. lepsie od tych z obchodov .. tie pouzivam len vtedy, ked sa mi nechce robit domacu alebo nemam potrebne suroviny doma - take nudzove
@micuska11 Biohar
Revalid som brala kedysi ( nemsusi kazdemu zabrat .. ja som ale bola spokojna ) .. vlasy som mala asi po lopatky dlhe, lebo som sa vtedy dala ostrihat .. + tie domace masky co som spominala a henna - na tu som uplne zabudla .. obcas pouzijem kokosovy olej na konceky.. nikdy nenosim rozpustene, ale vzdy v drdole, aby sa mi nesuchali konceky o oblecenie .. vlasy mam teraz o dost dlhsie .. 🙂
Zinok a pozri marbo kozmetiku
@katus2323 ricinovy olej podporuje rast vlasov 😉 pouzivam ho uz roky a zatial nesklamal 😀
@ladycat2021 mne z neho začali rast vlasy až na čele , take mini vlásky ,som prekvapená že to ozaj funguje. Skúšala som ho na obočie a tam nič tak extra , rozmýšľam že skúsim na mihalnice , ale predtým mám rešpekt. Vždy si pár ml vlejem do šampóna
@katus2323 vyskusaj a uvidis .. tiez by som chcela vyskusat na mihalnice, ale tiez mam respekt ... zatial som odvahu nenasla .. ja si ricinovy olej pridavam do domacich masiek .. dnes si urobim bananovu masku a pridam aj ten olej
@ladycat2021 ďakujem za radu, skúsim .. tiež vymýšľam kadejaké masky . Ďakujem 😉 ❤️🍀
@katus2323 rado sa stalo 🙂 najradsej mam avokadovu 😀

@micuska11 napr lopuchovy olej je super na vlasy