Čo robiť, keď nemôžem spať počas dňa?
je nas tu viac? mam babp.6mesacne ktire spi fakt otrasne..... pomaly nespim.niektore noci. ale problem je ze aj ked som.total nevyspata cez den zdriemnut neviem. co ma hodne irituje. mate to niektore tiez tak? ako sa to da prezit? alebo je nieco co vam pomohlo?
ja neviem cez den spat, ak nahodou zaspim, tak som potom celu noc hore. Od malicka to mam takto. Jedine obdobie bolo ked som mala dieta... uprimne, nespalo cele noci prve 3 roky. Tak som sa naucila odpocinut si cez den. Proste "vypnut" ale spat som nedokazala. Od 4m som pracovala na plny uvazok, netusim ako som to prezila.
Skús si aspoň oddýchnuť. Ľahni si s bábom, ono nech spinká a ty lež. Keď nezaspíš, tak sa aspoň pokus vypnúť hlavu. 😉❤️
Aj ja som to mala tak, aj keď som sa od únavy triasla, cez deň som nedokázala zaspať. Tiež ma tie múdre rady vytáčali, že mám spať vtedy, keď dieťa, bodaj by to šlo! dcéra má teraz už 9 rokov a to obdobie do 1 roka bolo fakt najťažšie. Poradila by som ti, zostať pri dieťati ležať, aj keď nezaspíš a hovoriť si, že telo aspoň čiastočne oddychuje, aj keď nespíš, možno do ucha si pustiť nejaké meditácie, inak mi žiaľ nič nenapadá. :-/
Ale ved spat nemusis. Staci, ze si lahnes a oddychnes si. Ja tiez nedokazem spat cez den (aj ked by som si fakt niekedy rada zdriemla aj na obed). Ked boli deti mrnata, ja som sa doma nepretrhla ako sa tu prezentuje, co zena musis vsetko stihat v domacnosti. Prace v domacnosti som zredukovala na minimum nevyhnutnych a cez den, ked (ak vobec) deculo spalo, tak som si sadla a fakt nerobila nic.
Tiez neviem, ale ked dieta spi, ja lezim, citam alebo kukam telku. Naberam proste psychicku silu

Ano, mala som to podobne - hrozne obdobie. Dieta v noci aj 15x hore, cez den dva 20 minutove spanky a ja zrela na psychiatriu. Ked som pocula tie reci, ze spi, ked ti spi dieta, mala som chut vrazdit. Pomohol cas. V takmer 3 rokoch dieta konecne prvykrat prespalo celu noc a ja s nim. Potom to bolo uz len lepsie.