icon

Čo robiť, keď si rozbijete okuliare?

20. jún 2024

Aj keď mám iba dvojky čítať bez nich neviem a pri mojej práci je dôležité aby som videla na údaje s ktorým pracujem.
Čo by ste robili na mojom mieste keď by sa vám cestou do práce rozbili okuliare?(Nové nebudú hotové z večera do rána)

janai1
•
20. jún 2024

Zalepila alebo kúpila také tie čo predávajú v dm, tescu atď...

monalisa1111
•
20. jún 2024

Išla do drogérie, tesca. Tam majú aj dioptrické okuliare

januska12323
•
20. jún 2024

Zalep aby si videla a hneď po práci si daj spraviť nové.

really8
•
20. jún 2024

Isla do optiky a kupila jedno balenie mesacnych cociek

autor
•
20. jún 2024

@monalisa1111
@januska12323
@really8 20 km okolí mojej roboty není Tesco , optika ani drogéria a keď vám prejde po okuliaroch auto lepidlo nepomôže

really8
•
20. jún 2024

To robis kde? Ved to snad nie je mozne. Inak ak si odkazana na okuliare preco nemas doma nahradne?

minenkak
•
20. jún 2024

Prečo máš iba jedni okuliare? Choď si dať spraviť možno budú zajtra hotové ak nepotrebuješ špeciálne skla mávajú v optikach

autor
•
20. jún 2024

@minenkak akože mám doma druhé ale čo s tým keď ďalší spoj s ktorým sa viem hocikde dostať treba čakať 2,5h

autor
•
20. jún 2024

@minenkak staršie 1,5ky

monalisa1111
•
20. jún 2024

Tesco, drogéria, optika ďaleko.. lepidlo tomu nepomôže. Čo od toho očakávaš, že poznáme zaklínadlo, ktoré ich opraví?

limoncino
•
20. jún 2024

Oculus reparo možno...

zltalienka
•
20. jún 2024

Zavolala do práce, vysvetlila situáciu a požiadala o dovolenku na ten deň. Šla vybaviť nové (alebo najprv domov a tak šla vybaviť nové

pietra
•
20. jún 2024

Tak ja neviem, v situácii, že bez okuliarov pracovať nemôžeš, spoj domov ide o 2,5 hodiny, opraviť nejdú, optika po ceste nie je, .... je asi len jedna možnosť - zavolať nadriadenému, vysvetliť dôvod a zobrať si v ten deň dovolenku. Rovno ísť do optiky nie len opraviť okuliare, ale zobrať ešte jedny rezervné do práce.
Moja mama v čase, keď bez okuliarov nevedela urobiť vôbec nič, mala vždy jedny náhradné v kabelke. Vždy, aj cestou do obchodu.

pietra
•
20. jún 2024

ja teda náhradné okuliare bežne so sebou nenosím, aj keď by som tiež mala problém bez nich fungovať, keby sa s nimi niečo stalo. Ale zase, čo sa týka práce, stačila by mi max. hodina na to, aby som otočila trasu práca - domov - práca. Ak idem niekam na dlhšie, náhradné okuliare mám so sebou

zltalienka
•
20. jún 2024

Autorka: ďakujem za tému, idem riešiť náhradné okuliare. A asi ich budem nosiť všade so sebou, v obale.
Ako síce doma mám, ale so slabšími dioptriami...

minenkak
•
20. jún 2024

Nahlas v robote a choď domov,zober si pol dňa dovolenku

amelie2017
•
Autor odpoveď zmazal
•
jarmilaj
•
21. jún 2024

Fúúú, ťažká téma. Koňa vidíš?

jankasmejka
•
22. jún 2024

Asi to nebude také dôležité, keď zvládnete vypisovať triviálne dotazy, alebo ste nesvojprávna a budete doma čakať, kým z neba nespadnú nové okuliare. Aká otázka, taká odpoveď....🤔🙄

luccija
•
22. jún 2024

To nemáš nikoho kto ti zbehne kúpiť do drogérie okuliare?tak, keď nie je v okoli musíš ísť ďalej😭aj tie 2,5 hodiny busom.Ci máš nejaký iný nápad ako to vyriešiť?

eeffka
•
22. jún 2024

Ja mam len 1ky na dialku ale mam ich 5, 1 v kabelke,1v aute, v robote a 2doma

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
martinvalkovic
•
Odpoveď bola odstránená
•