icon

Čo robiť pri odlomení časti zuba?

stelly652
2. júl 2025

Ahojte idem si po radu dnes som si prechádzal zo zubnú kefku polotvrdú okolo zuba a vrch zubu sa mi odštiepil štvrtinka a vadí mi teraz škrabanie na jazyku isť s týmto do zubára so štvrtinku odlomeného? je to na vrchu zuba odlomené štvrtina úplne vzadu posledný dolný zub...išli bi ste s týmto vy?...keď bi že sa vám odlomil

viestta
•
2. júl 2025

Samozrejme by som isla. Ten zub je poskodeny, urcite je tam aj kaz, ale este da sa zachranit. Ci budes cakat kym ti uplne zhnije?

stelly652
autor
•
2. júl 2025
@viestta

Samozrejme by som isla. Ten zub je poskodeny, urcite je tam aj kaz, ale este da sa zachranit. Ci budes cakat kym ti uplne zhnije?

@viestta tak idem zajtra keď bude robila to je tesne pri ďasne odlomený

kvietok1233
•
2. júl 2025

@stelly652 áno zubár to ošetrí. Mne tam dal aj kúsok plomby aby to nebolo také ostre

stelly652
autor
•
2. júl 2025
@kvietok1233

@stelly652 áno zubár to ošetrí. Mne tam dal aj kúsok plomby aby to nebolo také ostre

@kvietok1233 a vieš mi upresniť kde si ho mala odlomený?:.

lilianka28
•
2. júl 2025

@stelly652 Stalo sa to aj mne. Tú odlomenú časť mi domodelovala takou bielou hmotou. Zvonku zub vyzerá ako originál🙂

domkakvet
•
2. júl 2025

@stelly652 ja som mala odlomeny v predu, zavolala som a objednali ma.

kvietok1233
•
2. júl 2025
@stelly652

@kvietok1233 a vieš mi upresniť kde si ho mala odlomený?:.

@stelly652 4 ty zub od zadu a skoro pol zuba

stelly652
autor
•
2. júl 2025
@lilianka28

@stelly652 Stalo sa to aj mne. Tú odlomenú časť mi domodelovala takou bielou hmotou. Zvonku zub vyzerá ako originál🙂

@lilianka28 a nepociťovala si nič potom?....drží ti to až do teraz?..

lilianka28
•
2. júl 2025
@stelly652

@lilianka28 a nepociťovala si nič potom?....drží ti to až do teraz?..

@stelly652 zatiaľ všetko ok. Pocity chvíľami asi ako po plombovani.

mariynka
•
3. júl 2025
@lilianka28

@lilianka28 len sa rychlo zlomi. Mam tiez take zuby nadrabane, nemozem nic tvrde jest..

danica2711
•
3. júl 2025

a čo iné chceš urobiť než navštíviť zubára? Ale pre istotu choď K zubárovi, nie DO zubára, to by nemusel prežiť

0silvia0
•
3. júl 2025
@stelly652

@viestta tak idem zajtra keď bude robila to je tesne pri ďasne odlomený

@stelly652 veď zavolaj dnes sestričke, nech ti dá termín, povedz že máš odlomené zo zuba. Nemusíš z toho tak stresovať, to sa stáva.