icon

Čo robíte pri úzkosti?

dodka6
27. dec 2022

Zdravím baby. Potrebujem poradiť. Mám za sebou zo včera negatívnu skúsenosť /jeden pán na fb sa do mňa pustil za osobný postoj a k nemu sa pridali ďalší..../ a ja sa z toho neviem dostať. V noci som málo spala, nechutí mi jesť, som každú chvíľu na WC, trasiem sa....toto je ale len jeden príklad. Deje sa mi to vždy, keď ma niečo trápi /keď sa na mňa niekto nahnevá, syn niečo vyvedie v škole.../. Je to veľmi intenzívne. Čo robíte Vy, keď Vás niečo podobné pochytí....? Ďakujem

bloger
27. dec 2022

@dodka6 Poznám to tiež ma roztrasie. Asi si to netreba tak pripúšťať. Ono v online priestore sa toto stáva často. Taký ľudia majú problém so sebou.

dodka6
autor
27. dec 2022

@bloger presne..to si stále hovorím...a že každá senzácia trvá 3 dni a že sa nad tým ako stará len zasmejem...ale nechcem byť non stop v strese a brať všetko tak vážne, lebo ma klepne 😔

strapec
27. dec 2022

@dodka6 zajtra ti bude už lepšie poznám ten pocit nervov/nasratosti 😀, do FB diskusii sa nepúšťaj, pre svoje mentálne zdravie

dodka6
autor
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
dodka6
autor
Autor odpoveď zmazal
derdia
27. dec 2022

@dodka6 no ak je to uzkost ako ochorenie tak to ze si povies, ze to citis nebudes asi nepomoze. 😌Bude sa to len zhorsovat alebo ist za psychologom a pozhovorat sa a najst pricinu...

strapec
27. dec 2022

@dodka6 nie to nemá zmysel, ja som tak včera sa snažila so susedom poriešiť bordel okolo bytovky, dostala som náklad a mala som len nervy, už som sa poučila, nabudúce na neho rovnom zavolám mestských 😂 ale presne som mala z toho ešte nervozitu celý večer a nedalo sa mi zaspať

dodka6
autor
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
strapec
27. dec 2022

@dodka6 Tak budete nabudúce vedieť, že netreba reagovať 🙂, hlavne zle parkovanie rieši polícia a nie FB, títo hrdinovia miesto toho, aby vám zakopali, že haloo pani zavadziate, vycapiť to na FB to je také smiešne

dodka6
autor
Autor odpoveď zmazal
dodka6
autor
27. dec 2022

@bilberryday dúfam... a ďakujem za knihu, na 100% prečítam ❤️

denkatn
27. dec 2022

aj mne sa to stalo, napriklad ked som hladala podnajomnika a dala som fotky bytu do skupiny pre prenajom bytov, take hnusne veci mi popisali, ze co za architekta to musel byt k.k.t a pritom som to zariadovala ja. Bolo mi z toho fakt zle, lebo moj byt je moja srdcova zalezitost aj so zariadenim a neviem ako niekto mohol toto pisat.pritom nebol to ani zaujemca o byvanie, len tam vypisoval kritiku. mohlo by ti pomoct ist sa prejst na cerstvy vzduch niekde do prirody, kde si uvedomis, ze vsetci ludia su len malicky oproti prirode a ked prides uz budes s tym vyrovnana, ze ludia aj chcu ublizit niekedy...

radacak
27. dec 2022

@dodka6 treba myslieť na niečo iné, zamestnať myseľ ale aj telo...trpím úzkostami už pekných pár rokov a niekedy to nieje ľahké...a príjemné

123nikolaa123
27. dec 2022

dam ti radu, treba navstivit psychiatra a dat si predpisat slabsie lieky, je to hnus zit s uzkostami, zila som tak, nikdy viac...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
patus_2
27. dec 2022

@dodka6 ja si pri takýchto stavoch dám magnézium, niekedy aj sedatif a snažím sa nato nemyslieť. A niekdy mi pomáha, že si prečítam príbehy rodín, ktoré majú skutočne veľké problémy a snažím sa uvedomiť si, že tie moje problémy sú nič oproti tomu....

123nikolaa123
27. dec 2022

@bilberryday taketo stavy mozu prejst do inych psychiatrickych ochoreni... to je moj nazor, mam s tym bohate skusenosti

dodka6
autor
27. dec 2022

@denkatn aký smutný život musia mať tí ľudia, keď yoyo robia....

dodka6
autor
27. dec 2022

@patus_2aj ja užívam magnézium občas...ale v tom najhoršom nepomôže

evitka83
27. dec 2022

Skus guajacuran s magnezkom. A jamam dobru skusenost s gynex kvapkami

bloger
28. dec 2022

Akurát včera sa mi stalo niečo podobné. Niekto sa pýtal na dobrého zubára alebo zubárku. Napísal som konkrétne meno. A samé rehotajúce sa smajliky na to. Argument žiaden len sa posmievať. Ja už nechápem túto dobu.

anetka34
28. dec 2022

@dodka6 Ja som najskôr prestala reagovať na príspevky na FB, potom som pochopila, že ja vlastne FB vôbec nepotrebujem, zbytočne ma oberá o dobrú energiu. Niektorí ľudia sú nekonečne hlúpi a tie rehotajúce sa smajlíky tiež nechápem, čo majú akože vyjadriť. Pokiaľ niekto nepovie niečo smiešne, sú fakt trápne. Takže FB už nemám.
A raz som videla na YouTube video od Michala Lajpríka: Čo robiť keď Ťa chytí úzkosť.