Čo robíte pri úzkosti?
Zdravím baby. Potrebujem poradiť. Mám za sebou zo včera negatívnu skúsenosť /jeden pán na fb sa do mňa pustil za osobný postoj a k nemu sa pridali ďalší..../ a ja sa z toho neviem dostať. V noci som málo spala, nechutí mi jesť, som každú chvíľu na WC, trasiem sa....toto je ale len jeden príklad. Deje sa mi to vždy, keď ma niečo trápi /keď sa na mňa niekto nahnevá, syn niečo vyvedie v škole.../. Je to veľmi intenzívne. Čo robíte Vy, keď Vás niečo podobné pochytí....? Ďakujem
aj mne sa to stalo, napriklad ked som hladala podnajomnika a dala som fotky bytu do skupiny pre prenajom bytov, take hnusne veci mi popisali, ze co za architekta to musel byt k.k.t a pritom som to zariadovala ja. Bolo mi z toho fakt zle, lebo moj byt je moja srdcova zalezitost aj so zariadenim a neviem ako niekto mohol toto pisat.pritom nebol to ani zaujemca o byvanie, len tam vypisoval kritiku. mohlo by ti pomoct ist sa prejst na cerstvy vzduch niekde do prirody, kde si uvedomis, ze vsetci ludia su len malicky oproti prirode a ked prides uz budes s tym vyrovnana, ze ludia aj chcu ublizit niekedy...
dam ti radu, treba navstivit psychiatra a dat si predpisat slabsie lieky, je to hnus zit s uzkostami, zila som tak, nikdy viac...
@bilberryday taketo stavy mozu prejst do inych psychiatrickych ochoreni... to je moj nazor, mam s tym bohate skusenosti
Akurát včera sa mi stalo niečo podobné. Niekto sa pýtal na dobrého zubára alebo zubárku. Napísal som konkrétne meno. A samé rehotajúce sa smajliky na to. Argument žiaden len sa posmievať. Ja už nechápem túto dobu.
@dodka6 Ja som najskôr prestala reagovať na príspevky na FB, potom som pochopila, že ja vlastne FB vôbec nepotrebujem, zbytočne ma oberá o dobrú energiu. Niektorí ľudia sú nekonečne hlúpi a tie rehotajúce sa smajlíky tiež nechápem, čo majú akože vyjadriť. Pokiaľ niekto nepovie niečo smiešne, sú fakt trápne. Takže FB už nemám.
A raz som videla na YouTube video od Michala Lajpríka: Čo robiť keď Ťa chytí úzkosť.

@dodka6 Poznám to tiež ma roztrasie. Asi si to netreba tak pripúšťať. Ono v online priestore sa toto stáva často. Taký ľudia majú problém so sebou.