Čo s predĺženými vlasmi pri malej operácii?
Dávali ste predĺžené vlasy dole pri malej operácii?Ak idete na jednodňovú chirurgiu.?
Ja som ani piercingy a nechty počas sekcie nedávala dolu takze záleží od zadubenosti personálu - ak samozrejme teda nemá s výkonom nič
Že vraj vadí pri narkoze?Ja idem vybrať polyp v maternici 5 min zákrok.
Nechty som spomenula preto lebo pri väčšej op (lebo aj takú som s nechtami absolvovala) sledujú farbu nechtov. To som sa dohodla že som došla s 8 nechtami a dobre bolo 🙂
ja som bola v celkovej anesteze s predlzenymi vlasmi, aj nechtami a vsetko bolo ok.. akurat som jeden necht musela spilnikovat, no vsetko bolo ok.
@miriam1983 to je možné ale myslela som reálne operáciu - ja som mala 4 hodinovú s nechtami. Všetko je o prístupe
@nancy666 urcite 🙂 len vzdy chcu aspon jeden volny. Lebo naozaj to na lozkach nechtov vidia
No v tých vlasoch sú kovové spoje či to nevadí.V podstate hocikto môže mať kovy v tele tak neviem...
@miriam1983 rada by som oni sú súkromná klinika zaujímajú ich len údaje pokyny po telefóne a nič viac.O Tom nebola reč vobec
@ingacarisma no tak oni sa asi nespyatuju,ci mas nadpojene vlasy. Tak si tam zavolaj a spytaj sa na to,urcite ta neodbiju a odpovedia ti.
Dievčatá tak na tejto klinike ani nechty ani vlasy netreba dať dole.Ano dnes už bola iná sestra veľmi milá ochotná fakt o prístupe to je.

Ak to nie je operacia hlavy, tak nevidim dovod...