icon

Čo sa stane, keď zjem naraz 30 tabletiek na chudnutie?

skarli
20. mar 2021

Čo sa stane keď niekto zje naraz 30 tabletiek ktoré sú na chudnutie?

aurorastone
20. mar 2021

ak obsahujú kofeín co asi aj ano tak aj infarkt

avril299
20. mar 2021

Co sa stane ked bocian sadne na komin?

aurorastone
20. mar 2021

@avril299 údená bocianinka na obed? 😂

avril299
20. mar 2021

@aurorastone mmm, vidis to mi ani nenapadlo 😂 a este to aj cas usetri, netreba varit

karpina
20. mar 2021

@skarli Odpáliš si pečeň.. Alebo myslíš, že za noc zmeníš konfekčnú velkosť o 4 čísla? 😉

skarli
autor
20. mar 2021

Jedna sa o moju priateľku ktorá si to dala... Ona si myslí že je chudá ale prikláňa sa k anorexii 🤦‍♂️

casavina
20. mar 2021
sticker
andreatytler
20. mar 2021

@skarli Porad priatelke nech skusi rozhovor so psychologom. Zjest naraz 30 tabletiek (akychkolvek) nie je normalne a urcite nie je zdrave. Kamoska z toho urcite neschudne. Ak urobila nieco take zufale a hlupe, urcite ma nabeh na anorexiu alebo ine psychycke poruchy viazuce sa na vzhlad tela.

suezana
20. mar 2021

Kokso, ja som jedla pred pár rokmi lipoxal, lebo kamoška na tom schudla. Dávala som si podľa manuálu. Prvé dni som bola ak naspeedovana veverica. Plná energie, vládla som, práca, domácnosť,...po pár dňoch som zistila, že mam pocit, že som celé noci hore. Spánok tak plytký, nervózna som začala byť....nedokázala som tie lieky užívať ani 2 týždne. takže vôbec si neviem predstaviť, čo spôsobí s ňou toto. Ale existuje infolinka na predávkovanie tabliet alebo také nieco. Nech zavolá, povedia jej čo robiť.

konicekhop
21. mar 2021

Nic...lebo aj tak nefunguju,to pisem, s tym,ze som pracovala v lekarni...takze ani ich nekupuj,zbytocne vyhodene peniaze.

iwesska
21. mar 2021

Schudne 30kg za noc 🤦🏻‍♀️