icon

Čo si môžem dať na zapálené hrdlo počas dojčenia?

lucylucka
17. sep 2021

Co vsetko mozem na zapalene hrdlo pocas kojenia?Mam problem aj s prehltanim..zatial som nasadila len cibulu a cesnak😁 len ake lieky by som na to mohla aby to rychlejsie preslo?

simsalabim
•
17. sep 2021

@lucylucka skus Glimbax na kloktanie zabera super. Pisu sice po porade s lekarom, ale kedze sa to neuziva, iba to mas chvilu v ustach, s tym podla mna nie ej problem... pripdne sa naozaj opytaj.

selu11
•
17. sep 2021

Tak ja nedám dopustiť na kloktanie slanej vody. Veľmi rýchlo je po bolesti. Soľ používam buď morskú alebo obyčajnú kuchynskú.

vinetuu
•
17. sep 2021

@lucylucka kloktat morskou solou, propolisom, dat si homeopatika, mega veeeela vit C najlepsie praskovy aj zo sodou bikarbonou, D vit, kapucinka kvapky, dracia krv, a nic sladke, mliecne nejest ... Skore uzdravenie

lucylucka
autor
•
17. sep 2021

@simsalabim ten poznam nirkedy som na nieco pouzivala.Musim na neho pozriet.Dakujem za radu 😉

lucylucka
autor
•
17. sep 2021

@selu11 no mne sol este viac podrazdi .Vzdy ked som so solou robila bolo mi este horsie..tak jedine so solou nerobim
@vinetuu sladke a mliecne sim hned vylucila.Tu draciu krv kupim v lekarni?O nej som uz nieco pocula.Mam aj pastilky propolis ale stale vaham kedze kojim ci sa moze propolis pocas kojenia

lubmar
•
17. sep 2021

mne doktorka poradila kloktat vlaznym repikom, uzasne to stiahne zapal, vyskusaj

snehulak77
•
17. sep 2021

Mala som cisársky v celkovej anesteze, takže som bola zaintibovana. Po pôrode som brala silné ATB a na otázku, čo si môžem dat na hrdlo a dojčiť bola odpoveď, že hocičo. Len sa držať dávkovania a nejesť to ako cukríky. Inak, ak nechceš nič lieskové, tak čierny antikol mne poriadne prečistil dutiny.

vinetuu
•
17. sep 2021

@lucylucka
@lucylucka samozrejme ze moze. Propolis nie pastilky ale pravy v kvapkach ..aj do vody nakvapkat a vyplachovat. Som brala vzdy aj pocas kojenia. Najlepsie od vcelara zohnat. Skore uzdravenie. Aj repik caj na vyplach je dobry.