Čo si myslieť o prístupe psychologičky?
Ahojte, pre cca. 4-5 rokmi som chodila ku jednej psychologičke systematicky asi rok a pol. Potom sa stáli rôzne veci, ona sa presťahovala. Ozvala som sa jej po 5r, či by som mohla pokračovať resp. začať nanovo. Telefonicky/písomne sme sa dohodli na termíne. Bola som na dvoch termínoch a žiaľ tretí som veľmi nešťastné musela zrušiť, lebo to malo byť cez obed a v ten deň som mala musela pracovne odcestovať. Volala som jej, nedvíhala, asi mala klienta, tak som jej napísala, že ma to veľmi mrzí, ale musím na poslednú chvíľu sedenie zrušiť resp. presunúť. S ňou si iba píšeme, lebo väčšinou má klientov a počas sedení nemôže telefonovať, asi iba 2x sme volali. Inak idem platbu cez poisťovňu.
Na čo mi ona odpísala, že v poriadku, ale budem musieť zaplatiť 40 eur za to, že som nedala vedieť 24h vopred. Samozrejme, že som jej napísala, že súhlasím, zaplatím bez problémov a dala mi náhradný termín o mesiac.
V deň môjho náhradného termínu to 3x presúvala. Raz mám prísť skôr, potom zase neskôr, potom v pôvodnom termíne a napokon mi pol hodinu pred sedením termín zrušila, že musí ísť k lekárovi. Samozrejme napísala som jej, že úplne chápem, že budem rada, ak sa mi ozve s novým termínom. Čakala som mesiac, čakala som dva, medzitým som mala sedenia cez portál mojra. Po 3m som sa jej ozvala, že by som rada nadviazala na naše sedenia a či by mala priestor pokračovať so mnou a či by sme sa mohli dohodnúť na termíne. Neozvala sa mi už.
Čo si myslíte? Volala som jej 2x, nedvíhala. Rozmýšľala som, či je to nejaká osobná averzia, či jednoducho so mnou nechce spolupracovať - nemám problém, ak mi to povie priamo. Vie to zahrať tak, že nemá priestor pre klientov, že mám skúsiť inde. Len toto ignorovanie mi príde zvláštne. Čo si myslíte o tom? Samozrejme, že hľadám niekoho iného, len je to ťažké.
Velmi neprofesionálne, uz by som ju nekontaktovala
Možno sa v jej živote stalo niečo, čo jej dlhodobo bráni vo výkone jej profesie. Sme ľudia a posledná informácia bola, že musí ísť k lekárovi. Vôbec to nemusí byť neprofesionálne, môže to byť len ťažký ľudský osud.
Jej postup pravdepodobne nemá nič spoločné s Tebou, ale je to dôsledok jej súkromného života. Posuň sa ďalej. Zatvor tieto dvere a začni postupne otvárať ďalšie. Život má pre Teba pravdepodobne pripravené niečo lepšie. 😉
Za mna je to vrcholne neprofesionalne, a teda ak sa urazila, ze si necakane zrusila termin, tak by sa mala nad sebou zamysliet. Pride mi to totiz tak, kedze potom v jeden den to posuvala 3x. Akoze sa chcela pomstit alebo co... Viem, ze takehoto lekara je velmi tazke najst, aby mu clovek vedel opat doverovat . Ale za mna by som k nej uz nikdy nesla, taketo spravanie v oblasti psychologie vobec nema co hladat.
Bez ohľadu na to, či sa na teba urazila alebo nie, je to neprofesionálne. Treba sa ozvať, že ju to mrzí, má už plné stavy, alebo že už sa jej nezmestíš, to je fuk. Proste byť zdvorilý.. nám sa nedávno stalo, že sme boli druhí v poradí na dom, chlapík čo mal rezerváciu pred nami vybavoval hypo - vedeli sme, že nie sú veľké šance pre nás, ale tak čakali sme a čakali.. a nedočkali sa. Nakoniec sme zistili, že dom už ani nie je v ponuke na predaj na nehnuteľnostiach, proste nám majitelia nedali vedieť, že ho ten chlapík kupuje. Človeka to naštve aj zamrzí, hlavne keď nevieš, či je to o osobnej “pomste” alebo je ten človek proste len nevychovaný.
@anonym_autor išla k lekárovi a odvtedy sa neozvala.Možno je chorá a už neordinuje,možno už ani nežije...
@anonym_autor išla k lekárovi a odvtedy sa neozvala.Možno je chorá a už neordinuje,možno už ani nežije...
@rozculena je to žena okolo 35r, žije. Všetci chodíme normálne ku lekárovi. Ona išla ku lekárovi so synom. Prečo by nežila. Normálne funguje.
@rozculena je to žena okolo 35r, žije. Všetci chodíme normálne ku lekárovi. Ona išla ku lekárovi so synom. Prečo by nežila. Normálne funguje.
@anonym_autor no tak potom je to píp....ktorá sa ti len pomstila za to,že si neprišla na termín.
Inak neviem,z akého titulu si pýtala tých 40eur,keď robí cez poisťovňu,s tým som sa nikde nestretla,toto si môže pýtať len súkromník,ak to má niekde vôbec uvedené v cenníku.

@anonym_autor v každom pripade to na mna neposobi profesionalne, obzrela by som sa po niekom inom