Čo so zapálenou potnou žľazou ?
Mamky,
mam zrejme zapálenú pitnú žľazu pod pazuchu. Takú malú gumičku tam mam už dlhšie, ale teraz nejak narástla a boliiii. Čo s tým? K chirurgovi? Vyreže sa to?
Aké máte skúsenosti?
Inak hygienu dodržiavam až veľmi a neholim sa. Mam depiláciu už dlhé roky
Ďakujem
@abdn16 takze ti s tým vôbec nič nerobia? Ja kozmetiku používam len minimálne, som háklivá a hneď sa vysypem.
nie, ze na to nic sa nedava. aspon podla mojej dr. akurat chodim na pravidelne kontroly na radiologiu kvoli prsníkem, takze tam mi to vždy dokladne pozrie a vsetko ok.
Ahoj, mala som to už 2x prvý krát mi to zmizlo po týždni ale druhý krát to bolo obrovské nemohla som si dať ani ruku k telu ... Asi po týždni a pol som šla k doktorke a odišla som od nej s tým že ráno mám ísť na chirurgiu 🙄 ráno som sa zobudila a nebolo tam nič 🤔 nechápem asi som sa zľakla alebo neviem a zmizlo to 🤗 ... Samozrejme som nepouzivala deodorant ani sprchovací som si na to miesto nedávala ak som cítila že začína bolieť ...od vtedy nepoužívam škodlivé deodoranty a musím poklopat už vyše roka a pol sa mi to nestalo ☺️
@domisha13 hm, ja nepoužívam nič. Len v lete počas obrovských horúčav. Mam veľmi citlivú pokožku, z hocičoho sa vysypem a mam veľmi suchu kozu. Na umývanie používam detské mydlo. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mam to dosť veľké, taký väčší hrasok, boli má to. Chodím do posilky, teraz má to dosť obmedzuje
Chápem 🙂 ak to nezmizne tak čím skôr chirurgia radšej 🤔 držím palce nech sa to dá čím skôr dokopy ✊✊
@mamulik10 tak to by bolo ideálne riešenie. Ja to mam už dosť veľké, za 5 dni to poriadne narástlo. Bojím sa chirurgie
Ja som ju mala dost velku a bolela ako cert. Ale tu v Nemecku mi v lekarni poradila krem ktory je urceny na zapal tych zliaz. A pekne sa stiahla. Neskusala si si nijak stiahnut ten zapal? Hlavne sa neboj. Ja som sa tiez zlakla ze mam rakovinu. Ale ked je sa zvacsi uzlina a neboli vtedy je to zle. Ked boli je to zapalm drzim palecky

ahoj, mne sa sem tam stane ze sa mi zvacsi (raz za 3 roky) a straaasne to boli. Aj cela ruka z toho boli. Trva to cca 3-4 dni a potom to prejde. Bolo mi povedane, ze si na to nemam davat nic, pokial nemam aj nieco na kozi. Co nemavam. A nepouzivat pocas tej doby dezodorant. A celkovo nepouzivat dezodorant, ktory obsahuje hliník.
Ak tam mas tu malu gulicku uz dlhsie, tak by som s tym sla na ultrazvuk. nemusí to byt zrovna zapálená potna zlaza, aj ked to by bol ten najlepší prípad.