Čo spôsobilo náhle bolesti brucha po jedle?
Ahojte ľudia chcem sa opýtať s čoho som dostal bolesti brucha ako náhle som zjedol ovsené vločka ani ne hodina rozbolelo ma brucho do teraz ma boli myslite že to mi nesadlo sededinsky guláš s ovsenými vločkami??.....včera som zjedol sededinsky guláš a nič mi nebolo ale nezjedol som za tym ovsené vločka....dnes áno pozrel som záruku ešte je rok záruka....čo pomôže proti bolesti brucha????....
Aj mne niekedy boli brucho, dieta boli brucho, myslim si, že je to uplne v poriadku .. kapusta nafukuje takže predpokladam, že sa ti nahromadili plyny v črevách, ovsenné vločky sú vláknina dobrá na črevá.. čiže klud.. skus espumissan
@anonym_e8d2c9 espumisan nemáme mäta,kurtoška,že vraj pomáha mamky som sa pýtal,že lepšia je kurtoška
potrebujes sa vyprdiet po tom segedine, uvar si rascovy caj a nejedz hluposti
Fenyklovy čaj pomôže ako prvá pomoc možno 🙂 alebo rascovy vyvar
@mullerova46 a mätu môžem?
no vidim že spanok nebude žiaden 😴😔
@stelly652 mätu skôr na zaludok , ale neuškodíš, al si zaplynený bylinky asi moc nepomôžu.. a to ťa až tak boli brucho aby si nemohol vykakať sa a zaspať ? 🤭
@stelly652 mätu skôr na zaludok , ale neuškodíš, al si zaplynený bylinky asi moc nepomôžu.. a to ťa až tak boli brucho aby si nemohol vykakať sa a zaspať ? 🤭
@anonym_e8d2c9 bol som na stolici vyšlo niečo ale vždy mam bolesti a ked budem piť len čistú vodu povoli bolesť?....
@anonym_e8d2c9 bol som na stolici vyšlo niečo ale vždy mam bolesti a ked budem piť len čistú vodu povoli bolesť?....
@stelly652 sak vodu nornalne mozes piť, max zriedi stolicu a lepsie to pojde von
Moze ti pomoct. Budiska na travenie, Masticha kapsule, Zaludocne kvapky - tak sa to aj vola, na plynatost Degasin (Espumisan je slaby), aj matovy caj. Ale. Zalezi kde ta to boli.
Moze ti pomoct. Budiska na travenie, Masticha kapsule, Zaludocne kvapky - tak sa to aj vola, na plynatost Degasin (Espumisan je slaby), aj matovy caj. Ale. Zalezi kde ta to boli.
@anonym_bacd4f len brucho pod ľavým abo pravým rebrom nie len to brucho
@anonym_bacd4f len brucho pod ľavým abo pravým rebrom nie len to brucho
@stelly652 asi mas zaseknute vetry. Daj si ten matovy caj, mozno chod na prechadzku

Aj mne niekedy boli brucho, dieta boli brucho, myslim si, že je to uplne v poriadku .. kapusta nafukuje takže predpokladam, že sa ti nahromadili plyny v črevách, ovsenné vločky sú vláknina dobrá na črevá.. čiže klud.. skus espumissan