icon

Čo spôsobilo náhle bolesti brucha po jedle?

stelly652
Včera o 18:46

Ahojte ľudia chcem sa opýtať s čoho som dostal bolesti brucha ako náhle som zjedol ovsené vločka ani ne hodina rozbolelo ma brucho do teraz ma boli myslite že to mi nesadlo sededinsky guláš s ovsenými vločkami??.....včera som zjedol sededinsky guláš a nič mi nebolo ale nezjedol som za tym ovsené vločka....dnes áno pozrel som záruku ešte je rok záruka....čo pomôže proti bolesti brucha????....

anonym_e8d2c9
Včera o 18:51

Aj mne niekedy boli brucho, dieta boli brucho, myslim si, že je to uplne v poriadku .. kapusta nafukuje takže predpokladam, že sa ti nahromadili plyny v črevách, ovsenné vločky sú vláknina dobrá na črevá.. čiže klud.. skus espumissan

mullerova46
Včera o 18:52

Fenyklovy čaj pomôže ako prvá pomoc možno 🙂 alebo rascovy vyvar

stelly652
autor
Včera o 18:54
@anonym_e8d2c9

Aj mne niekedy boli brucho, dieta boli brucho, myslim si, že je to uplne v poriadku .. kapusta nafukuje takže predpokladam, že sa ti nahromadili plyny v črevách, ovsenné vločky sú vláknina dobrá na črevá.. čiže klud.. skus espumissan

@anonym_e8d2c9 espumisan nemáme mäta,kurtoška,že vraj pomáha mamky som sa pýtal,že lepšia je kurtoška

anonym_fb06f4
Včera o 18:54

potrebujes sa vyprdiet po tom segedine, uvar si rascovy caj a nejedz hluposti

stelly652
autor
Včera o 18:55
@mullerova46

Fenyklovy čaj pomôže ako prvá pomoc možno 🙂 alebo rascovy vyvar

@mullerova46 a mätu môžem?

stelly652
autor
Včera o 18:56

no vidim že spanok nebude žiaden 😴😔

anonym_e8d2c9
Včera o 18:59
@stelly652

no vidim že spanok nebude žiaden 😴😔

@stelly652 mätu skôr na zaludok , ale neuškodíš, al si zaplynený bylinky asi moc nepomôžu.. a to ťa až tak boli brucho aby si nemohol vykakať sa a zaspať ? 🤭

stelly652
autor
Včera o 19:01
@anonym_e8d2c9

@stelly652 mätu skôr na zaludok , ale neuškodíš, al si zaplynený bylinky asi moc nepomôžu.. a to ťa až tak boli brucho aby si nemohol vykakať sa a zaspať ? 🤭

@anonym_e8d2c9 bol som na stolici vyšlo niečo ale vždy mam bolesti a ked budem piť len čistú vodu povoli bolesť?....

anonym_e8d2c9
Včera o 19:02
@stelly652

@anonym_e8d2c9 bol som na stolici vyšlo niečo ale vždy mam bolesti a ked budem piť len čistú vodu povoli bolesť?....

@stelly652 sak vodu nornalne mozes piť, max zriedi stolicu a lepsie to pojde von

stelly652
autor
Včera o 19:13
@anonym_e8d2c9

@stelly652 sak vodu nornalne mozes piť, max zriedi stolicu a lepsie to pojde von

@anonym_e8d2c9 už ju mam pri sebe vodu

anonym_bacd4f
Včera o 19:16

Moze ti pomoct. Budiska na travenie, Masticha kapsule, Zaludocne kvapky - tak sa to aj vola, na plynatost Degasin (Espumisan je slaby), aj matovy caj. Ale. Zalezi kde ta to boli.

stelly652
autor
Včera o 19:17
@anonym_bacd4f

Moze ti pomoct. Budiska na travenie, Masticha kapsule, Zaludocne kvapky - tak sa to aj vola, na plynatost Degasin (Espumisan je slaby), aj matovy caj. Ale. Zalezi kde ta to boli.

@anonym_bacd4f len brucho pod ľavým abo pravým rebrom nie len to brucho

stelly652
autor
Včera o 19:19

a keď si čupnem abo po cvičím???...

anonym_bacd4f
Včera o 19:25
@stelly652

@anonym_bacd4f len brucho pod ľavým abo pravým rebrom nie len to brucho

@stelly652 asi mas zaseknute vetry. Daj si ten matovy caj, mozno chod na prechadzku

stelly652
autor
Včera o 19:26
@anonym_bacd4f

@stelly652 asi mas zaseknute vetry. Daj si ten matovy caj, mozno chod na prechadzku

@anonym_bacd4f idem si ho spraviť a keď si po cvičím doma na miesto prechádzky??....mam tu aj fit loptu

mullerova46
Včera o 20:28
@stelly652

@mullerova46 a mätu môžem?

@stelly652 určite aj to 🙂 nenapadlo mi to je toho viac

anonym_a6336c
Včera o 20:40

@stelly652 segedin naduva, tak mozno mas zastavene vetry