Čo spôsobuje bolesť pod pravým rebrom?
Mam laktozovu intoleranciu a histamin.intoleranciu. bolieva ma pod pravym rebrom. Podla sona vsetko ok. Trpim zapchou a vetrami. Mam pocit, ze ked ich uvolnim, bolest ustane. Roky som na hranici chudokrvnosti. Test na okultne krvacanie negativny. Momentalne sa mi vratili bolesti a uzka stolica. Aj to som uz raz mala. Nikto nic neriesi. Co robit? Som aj unavena. Krv ok, vsetko, aj stitna, az na tu hranicnu anemiu.. Co mi moze byt?
uzka stolica mozno znaci daku obstrukciu. Mozno by som zvazila kolonoskopiu. Aj kvoli tej chudokrvnosti.
@anonym_autor zlcnik, pecen, pankreas, slezina, vsetko ok podla sona?
@akinom0077 pankreas na sone moc vidno nie je, hlavne ked je v creve plyn
@anonym_autor žlčník, aj ja mám také, ale mám kamienok malý v žlčníku. Mala som to dlho, tiež sono čisté pred pol rokom a teraz tam už videli kamienok. Asi predtým nevideli a dačo tam bolo a teraz už videli, lebo sa zväčšil. 😰
@anonym_autor žlčník, aj ja mám také, ale mám kamienok malý v žlčníku. Mala som to dlho, tiež sono čisté pred pol rokom a teraz tam už videli kamienok. Asi predtým nevideli a dačo tam bolo a teraz už videli, lebo sa zväčšil. 😰
@anonym_306866 mne povedali opacne mate piesok/ kamienky - operaciu neriesili dali mi dietne odporucania drzim sa bez problemov, viem co nemozem a mozem jest… teraz po 2 r kontrola zahadne ziaden kamienok ani piesok tam nie je pritom problemy mam tie iste🙂

@anonym_autor zlcnik, pecen, pankreas, slezina, vsetko ok podla sona?