Čo spôsobuje bolesť stehennej kosti?
Dobrý deň, mám asi 3 dní dosť takú zvláštnu bolest v ľavom stehne. Ako keby na kosti. Neviete z čoho to moze byť?
Bolest sa nezhorsuje pohybom, bolí to aj v kľude.
@kakika
@bublinka1426 a zlepšilo sa vám to ? Možnosť prekonané neliecenej boreliozy u mňa je.
nie. ale to nie ani kost, vacsinou klby bolia. a prepac. 3 dni ta boli? ja mam rocne bolesti. nie 3 dni. mozno si sa dakde buchla ' mozno si len vysilena
ja uz mam zvlastnu bolest v mozgu z MK
@rozculena to je pravda, ale to sa siri tak zo zadu a ano mozu to byt krize
@rozculena niekedy ma pobolievajú, ale fakt výnimočne. Asi by som to nepripisovala k tomu, teraz ma napríklad nebolia a nemám problém s chrbtom ale bolí ma ako keby stehenná kosť vznútra.
3 dni neries.
to je velmi malo na dovod sa strachovat, mozno len pretazenie
mna kosti bolia kazdy den
nemusia ťa bolieť kríže zároveň so stehnom,ja som bola seknutá a to stehno ma začalo bolieť až potom.
Tú chrbticu nejako aj riešiš? Cviky? fyzioterapeut...?
@rozculena nemám potrebu, raz za pol roka na 1 deň drobného nekomfortu, aj to spôsobené z dôvodu prefúkania, nestojí v podstate aj za spomínanie.

Ja som mala to isté, teda ešte mám, ale uz nie tak často. Pochodila som ortopéda, neurológa, chirurga, Mr mi robili,kadejaké vyšetrenia a nič nezistili. Prekonala som boreliozu, tak mi napadlo,že či to nemá s tým nejaký súvis. Ale teda žiadnu oficiálnu diagnózu mi nikto neurčil.