Čo spôsobuje bolesti päty?
Dobry deň. Už tretí deň má bolí päta..môže to byť nejaký zápal? Čo to môže byť? Mal niekto taky problém? Vďaka za info.
@mamkacharlotta moze to byt ostroha a mužovi pomoholi nato iba tlakové vlny sa to myslím vola a rehabilitácia
@mamkacharlotta moze to byt ostroha a mužovi pomoholi nato iba tlakové vlny sa to myslím vola a rehabilitácia
@tehotna40 razove vlny, nie tlakove.
tak to bude s najväčšou pravdepodobnosťou pätová ostroha. ono sa to zvyčajne lieči tou rázovou vlnou, ale skúsenosť nemám, ani netuším, či je to bolestivé, či to pomáha, neviem vôbec.
Ďakujem krásne
@tehotna40 razove vlny a je to zvukova vlna
tak to bude s najväčšou pravdepodobnosťou pätová ostroha. ono sa to zvyčajne lieči tou rázovou vlnou, ale skúsenosť nemám, ani netuším, či je to bolestivé, či to pomáha, neviem vôbec.
@caray ja som mala pred 12 rokmi a velmi mi pomohli, davala som robit teraz pred 2 rokmi a nepomohlo vobec, iba penazenke je lahsie
Ďakujem krásne
@mamkacharlotta treba ist k ortopedovi, urobit rtg, aby si vedela, ze je to naozaj ostroha a potom riesit, je viacero sposobov riesenia a ano, mas pravdu, v skutocnosti je tam zapal a ten boli
@mamkacharlotta treba ist k ortopedovi, urobit rtg, aby si vedela, ze je to naozaj ostroha a potom riesit, je viacero sposobov riesenia a ano, mas pravdu, v skutocnosti je tam zapal a ten boli
@erikavesela určite budem musela ísť..je to neuveriteľná bolesť..nič príjemné
pravdepodobne ako je vyššie napísané, pätová ostroha, momentálne zápal, treba si to dať ísť pozrieť, sú rôzne možnosti, mne pomohli ožiare 3x - odvtedy pokoj, potom je tu forma - rázová vlna...
@erikavesela určite budem musela ísť..je to neuveriteľná bolesť..nič príjemné
@mamkacharlotta ja viem...poznam to...nechodit po tvrdom, teda napr.doma naboso...daj si doma zatial makke papuce...to pomaha...
@erikavesela A to ožarovanie pomôže navždy či to je len dočasné riešenie?
@erikavesela A to ožarovanie pomôže navždy či to je len dočasné riešenie?
@liesik ozarovanie mozes urobit max 3x za zivot...ja som bola na 1 ozarovani...nepomohlo...robili mi to na heydukovej v ba...niekto vravi, ze pomohlo po 1.raze, mne nepomohlo...
Pätova ostroha najpravdepodobnejšie. K doktorovi, posle na ortopediu, RTG. Ja som to mala uz 3x. Mne dal ortoped obstrek do päty aby sa kalcifilat rozpustil. Pomohlo hned, prvy den to boli ako fras ale potom akoby uťal, bez bolesti. Niekomu to nepomoze, potom su na rade razove vlny, ozarovanie a nakoniec nastupuje operacia. Muz mal teraz v ramene v klbe a isiel rovno na operaciu, ale tam je to zlozitejsie ako na päte. Mne doktor este odporucil Diky sprej na bolest (je to ako tekuta ruzova tabletka).

Ostroha?Ja som ani doslapnut nevedela...