icon

Čo spôsobuje bolesti v oblasti rebier?

16. máj 2026

Dobrý vecer, v tejto oblasti ma velmi bolí uz druhý deň.
Neviete z čoho to moze byť? Prípadne jedla som vela redkovej zeleniny rajciny atd. je to asi hlupost aby to nalo súvislosť , plus som prala v kupelni vo vani veci zohnutá, alebo som spala zle na tvrdom madraci..dost na to boli aj sa casto musím vystreť lebo ma to mäte a neviem či íst doktorke.

Alebo je to iba obycajne presilenie. Zdá sa mi ako by na bolia aj rebrá..je to v jednom bode..ale bolí ma trocha aj bočné rebro smerom dozadu. Som len preplašená. Nemali ste to niekto ? Dakujem

Čo spôsobuje bolesti v oblasti rebier?
glamorous55
16. máj 2026

Môže to byť hocico.. tiez som podobne bolesti riesila, bola som na sone aby sa vylucil zlcnik a aj na rtg, ale nakoniec to bola medzirebrova neuralgia.

anonym_f66363
16. máj 2026

mna tam boli uz roky....
inac, redkovka nafukuje, mozno zastavene vetry
si chuda, stukovatele organy asi nemas, ja mam pecen, mozno to ma boli
inac, mozno podrazdeny zlcnik
a ano moze byt z pretazenia
ak bolest neustupi isla by som k doktorke

autor
16. máj 2026

Anoo jedla som dost redku vajcia ach jaj aj ma picha akoby v hrudi.. ja neviem ci to nemam aj z toho aj z pretazenia. Boli ma vyslovene akoby kost..hrud. nie vnutri. No uvidím.. :/ a ked sa nadychnem a vydychnem sa mi ulaví ale to je asi len naoko.. :/

autor
16. máj 2026

Dakujem

anonym_f66363
16. máj 2026
@anonym_autor

Anoo jedla som dost redku vajcia ach jaj aj ma picha akoby v hrudi.. ja neviem ci to nemam aj z toho aj z pretazenia. Boli ma vyslovene akoby kost..hrud. nie vnutri. No uvidím.. :/ a ked sa nadychnem a vydychnem sa mi ulaví ale to je asi len naoko.. :/

@anonym_autor to je tazka kombinacia sama o sebe. Mozno zaludok, nemas kyselinu, palenie zahy? Alebo mozno si si tlacila na hrudnik ked si myla kupelnu, mozno sa nerv pricvikol