icon

Čo spôsobuje bolesti v oblasti rebier?

16. máj 2026

Dobrý vecer, v tejto oblasti ma velmi bolí uz druhý deň.
Neviete z čoho to moze byť? Prípadne jedla som vela redkovej zeleniny rajciny atd. je to asi hlupost aby to nalo súvislosť , plus som prala v kupelni vo vani veci zohnutá, alebo som spala zle na tvrdom madraci..dost na to boli aj sa casto musím vystreť lebo ma to mäte a neviem či íst doktorke.

Alebo je to iba obycajne presilenie. Zdá sa mi ako by na bolia aj rebrá..je to v jednom bode..ale bolí ma trocha aj bočné rebro smerom dozadu. Som len preplašená. Nemali ste to niekto ? Dakujem

Čo spôsobuje bolesti v oblasti rebier?
glamorous55
•
16. máj 2026

Môže to byť hocico.. tiez som podobne bolesti riesila, bola som na sone aby sa vylucil zlcnik a aj na rtg, ale nakoniec to bola medzirebrova neuralgia.

anonym_f66363
•
16. máj 2026

mna tam boli uz roky....
inac, redkovka nafukuje, mozno zastavene vetry
si chuda, stukovatele organy asi nemas, ja mam pecen, mozno to ma boli
inac, mozno podrazdeny zlcnik
a ano moze byt z pretazenia
ak bolest neustupi isla by som k doktorke

autor
•
16. máj 2026

Anoo jedla som dost redku vajcia ach jaj aj ma picha akoby v hrudi.. ja neviem ci to nemam aj z toho aj z pretazenia. Boli ma vyslovene akoby kost..hrud. nie vnutri. No uvidím.. :/ a ked sa nadychnem a vydychnem sa mi ulaví ale to je asi len naoko.. :/

autor
•
16. máj 2026

Dakujem

anonym_f66363
•
16. máj 2026
@anonym_autor

Anoo jedla som dost redku vajcia ach jaj aj ma picha akoby v hrudi.. ja neviem ci to nemam aj z toho aj z pretazenia. Boli ma vyslovene akoby kost..hrud. nie vnutri. No uvidím.. :/ a ked sa nadychnem a vydychnem sa mi ulaví ale to je asi len naoko.. :/

@anonym_autor to je tazka kombinacia sama o sebe. Mozno zaludok, nemas kyselinu, palenie zahy? Alebo mozno si si tlacila na hrudnik ked si myla kupelnu, mozno sa nerv pricvikol