Čo spôsobuje divný pocit v hrudi?
Ahojte, také divné zvieranie za hrudníkom máte niekto? Ja toto mávam posledné 3 mesiace, ale tak že dajme tomu 4-5 dní 1-2x denne a potom niekoľko dní nič, zabudnem na to a potom sa to vráti... Ako keby mi dvihlo žalúdok a odtiaľ to šlo hore hore hore až ten pocit že začne stláčať srdce a potom to prejde. Zakaždým to začne tým žalúdkom. Vyšetrenia všetky ok. Začalo to aj s arytmiami ale tie už nemám, len toto zvieranie. Mávam rok aj úzkosti, prechádzam naozaj ťažkým obdobím cca 2 roky ale toto sa predtým nedialo. Je to veľmi nepríjemné a stane sa to hocikedy, počas turistiky, za stolom po jedle ale aj ráno v posteli... Tie dni čo sa to deje mám aj divný pocit na hrudi keď dýcham a pokašlievam.
Pýtajte sa na gastro, môže to byt reflux alebo hiatova hernia.
Zo stresu stláčas brucho a potom tomu takto šibe.
Ukludni myseľ a psychosomaticke veci samé odídu.
Nájdi to čo ta nahlodava, postav sa tomu, vyrieš to a máš pokoj (v skratke)
@sisamisaaa jo je to strašné že nám dali telo a žiaden návod k nemu :D
Ale je skvelé že vieš čím to je, aspoň sa nemusíš strachovať. Dychové cvičenie aplikuj bežne aj prevencne
@sisamisaaa ja presne takto, jedno zmizne a druhe sa objavi, podobne okrem tlaku na hrud zo zaludka, ja neviem jest z uzkosti, nieco ako generaluzivwba uzkost , poslednu 3 r tazke velmi obdobie, ked som uz bola , ze ok tak sa to takto ako puses zrutilo ba mna, a tocim sa dokola. Co je prpgram A. Gordona?
Okrem psychiky aj chrbtica robi tlaky na hrudniku.
@sisamisaaa a ako sa mas teraz, je to lepsie ci horsie
@sisamisaaa ako sa ti dari ?
@sisamisaaa Ahoj aj ja mam taky divní pocit zvieravi na hrudi trva to už 3mes a nejde prestať prechadzam úzkosti už asi viac ako rok a presne to co si hovorila jedno prestane a druhe začne prosim máš našla si liek nato
@sisamisaaa Ďakujem za odpoveď

@sisamisaaa psychika