icon

Čo spôsobuje problémy s močením u mladých ľudí?

17. jún 2024

Dobry den mam 20 rokov a mam par rokov problem zacat mocit. Ked sa postavim ku zachodu dlho mi trva kym zacnem mocit stretol sa s tym dakto. Kedysik som bol na sone pre slepe crevo a pozerali mi aj prostatu tu mam v poriadku. Cim to moze byt zapricinene ? Alebo je to normalne. Dakujem

viestta
•
17. jún 2024

Najlesie sa vybrat k obvodakovi a vypytat si vymenny listok na urologiu

egonsk
•
17. jún 2024

ak uzivas lieky na tlak, nechaj si ich zamenit za take co maju aj druhu zlozku pre odvodnovanie, potom budes curat jak dostihovy kon a zachod uvidis castejsie ako chladnicku.

autor
•
17. jún 2024

@viestta Bez vymenneho listku sa neda dostat k neurologovi ? Lebo aktualne som dost daleko od obvodneho.

viestta
•
17. jún 2024

Bez vymenneho listka sa k urologovi nedostanes, ale uz sa vystavuju aj eVymenne listky, takze mas sancu sa k nemu dostat aj bez navstevy obvodaka. Alebo dalsia moznost ist tam ako samoplatca, vtedy vymenny listok nepotrebujes

autor
•
17. jún 2024

Nedavno som prestal uzivat lieky na tlak som ich vysadil lebo mi ich nebolo treba len som ich zbytocne jedol tym to nebude

autor
•
17. jún 2024

@viestta skusim zajtra zavolat mojej doktorke ci to uz vedia aj oni posielat dakujem za radu