icon

Čo spôsobuje svrbenie a bolesť škvrny na nohe?

gabika285ga
13. máj 2026

Poprosim z coho to mozem mat svrbi to a boli vnitri nohy...dakujem

anonym_ade227
•
13. máj 2026

vyzera to ako zapaleny stipanec od hmyzu. syn ked ma takyto stipanec dostane atb, je na ne alergicky, ako dlho to mas? ak vyse tyzdna isla by som s tym k dr.

sisska96
•
13. máj 2026

Je to iba zapálený stipanec. Daj na to fenistil a neškrabaj ho

gabika285ga
autor
•
13. máj 2026

Bola som na kožnom pred3mesiacmi z koloidnov jazvov na druhej nohe vtedy ten flak mal velkost zapalkovej hlavičky pd vtedy sa mi to zvätčuje

michellemary
•
14. máj 2026
@gabika285ga

Bola som na kožnom pred3mesiacmi z koloidnov jazvov na druhej nohe vtedy ten flak mal velkost zapalkovej hlavičky pd vtedy sa mi to zvätčuje

@gabika285ga nemala si kliešťa? Segra mala takýto bolestivý zápal, a zistili jej boreliózu, a to ten jej fľak ani nevyzeral tak, ako zvyknú bežne boreliózne fľaky vyzerať...

gabika285ga
autor
•
15. máj 2026
@michellemary

@gabika285ga nemala si kliešťa? Segra mala takýto bolestivý zápal, a zistili jej boreliózu, a to ten jej fľak ani nevyzeral tak, ako zvyknú bežne boreliózne fľaky vyzerať...

@michellemary dakujem presne toto mi povedali v lekarni že z kliesta to mozem mat..uz objednana na odbery

michellemary
•
16. máj 2026
@gabika285ga

@michellemary dakujem presne toto mi povedali v lekarni že z kliesta to mozem mat..uz objednana na odbery

@gabika285ga tak nech všetko dobre dopadne! (Sestre dali atb tuším na mesiac, alebo tri týždne (ona to mala 2r. dozadu, tak už si to presne nepamätám), vybrala ich, a odvtedy je úplne ok.)

gabika285ga
autor
•
16. máj 2026
@michellemary

@gabika285ga tak nech všetko dobre dopadne! (Sestre dali atb tuším na mesiac, alebo tri týždne (ona to mala 2r. dozadu, tak už si to presne nepamätám), vybrala ich, a odvtedy je úplne ok.)

@michellemary dakujem pekne ..Ste ma trochu upokojili