Čo to je? Po extrakcii 8smičky sa mi urobilo toto
@monane infekcia určite nie, to by bolelo, trhalo, pulzovalo, a to mas pocity keď mas infekt alebo zápal. mna to vôbec neboli a hojenie prebieha úplne bezproblémovo, ani neviem, že by mi niečo robili. Ono presne na tom mieste som mala 45 min vkuse taký “hak” alebo čo, taký nástroj a toto čudo asi vzniklo mechanicky z toho tlaku toho nástroja
Ja som take mala v ustach ked som si rozrezala pod dasnom a hojilo sa mi to. U mna takto vyzeral "ochranny povlak", teda sa mi to tam spravilo ked sa rana hojila.
@satanca "chrasty" na sliznici v ustnej dutine vyzeraju takto. Moc by som to neriesila, max nejaky hojivy vyplach
@kerstina
@tyrkysova_kobyla jej baby, potešili ste ma. tak snáď to bude ok.Dakujem
@satanca kup si curaprox v lekarni ja to mavam tiez . Vyplachuj si pusu a to zmizne 😉
podla mna to je len nejaky ochranny povla. mozno ti tym vykonom zachytili aj tu stranu a toto sa tam urobilo ako keby chrasta. pokial to neboli, tak by som s tym nic nerobila

fúha to nevyzerá pekne, ja by som možno šla k zubárovi nech sa na to pre istotu pozrie nech to nie je nejaká infekcia alebo čo