icon

Čo to je? Po extrakcii 8smičky sa mi urobilo toto

satanca
6. mar 2019

Ahojte, som 2 deň po chir.extrakcii horizontálnej osmičky a toto čudo mám akoby na líci zvnútra. Čo to je? Neboli to. Je to od tlaku tých nástrojov a zmizne to? Alebo niečo horšie? Našla som na nete leukoplakiu, ale to dúfam nie!

Čo to je? Po extrakcii 8smičky sa mi urobilo toto
monane
6. mar 2019

fúha to nevyzerá pekne, ja by som možno šla k zubárovi nech sa na to pre istotu pozrie nech to nie je nejaká infekcia alebo čo

satanca
autor
6. mar 2019

@monane infekcia určite nie, to by bolelo, trhalo, pulzovalo, a to mas pocity keď mas infekt alebo zápal. mna to vôbec neboli a hojenie prebieha úplne bezproblémovo, ani neviem, že by mi niečo robili. Ono presne na tom mieste som mala 45 min vkuse taký “hak” alebo čo, taký nástroj a toto čudo asi vzniklo mechanicky z toho tlaku toho nástroja

kerstina
6. mar 2019

Ja som take mala v ustach ked som si rozrezala pod dasnom a hojilo sa mi to. U mna takto vyzeral "ochranny povlak", teda sa mi to tam spravilo ked sa rana hojila.

tyrkysova_kobyla
6. mar 2019

@satanca "chrasty" na sliznici v ustnej dutine vyzeraju takto. Moc by som to neriesila, max nejaky hojivy vyplach

satanca
autor
6. mar 2019

@kerstina
@tyrkysova_kobyla jej baby, potešili ste ma. tak snáď to bude ok.Dakujem

tamaris
6. mar 2019

@satanca Ja si myslim ze to bude poskodena sliznica z toho nastroja. Nieco ako dekubit.

tanicka2008
6. mar 2019

@satanca kup si curaprox v lekarni ja to mavam tiez . Vyplachuj si pusu a to zmizne 😉

domcci72
7. mar 2019

podla mna to je len nejaky ochranny povla. mozno ti tym vykonom zachytili aj tu stranu a toto sa tam urobilo ako keby chrasta. pokial to neboli, tak by som s tym nic nerobila