icon

Čo zaberá na herpes na pere?

trendovepostielky
9. jún 2016

Ešte len cítim, že mi napúcha pera. Najhoršie na to je, nebudem môcť pusinkovať moju malinkú dcérku ☹ Ďakujem za každú radu.

dominikav123
9. jún 2016

B komplex zaberá velmi dobre manželovi. Dva tabletky trikrát denne a za dva tri dni je herpes preč.

trendovepostielky
autor
9. jún 2016

@dominikav123 jéj, ďakujem, ten mám doma, len kojím, dúfam, že to nebude moc...

shia
9. jún 2016

jednoznacne Zovirax Duo - je sice drahsi, ale v momente zaberie, na druhy den tam nebudes mat ani znak, sama odskusane, mam malu dcerku, tak hend ako citim, ze mi naviera zimnica, dam a na druhy den nic ;) mozno drahsi,ale stoji jednoznacne za to

tobnuf
9. jún 2016

Chod do lekarne tam ti poradia ak sa este nevidodil len to citis treba rychlo natierat niecim.. ja som mala herpes len raz ale stacilo mi

dominika6
9. jún 2016

@trendovepostielky
natrieť zubnou pastou,ona to vysuší a zahojí sa za 2 dni

katkakovac
9. jún 2016

Compee naplasti. Rychle hojenie a ak mas dieta nemusis sa bat, ze pri nahodnom kontakte prenesies na dieta. A skus dpravit nieco z imunitou, mas ju pravdepodobne oslabenu a takto sa to prejavilo.

katkakovac
9. jún 2016

Compeed

lubina
9. jún 2016

Ako pisu baby vyssie Compeed naplasti. A lepsie su tie nocne, ako klasicke. Ja si nocne davam aj na den, rychlejsie sa mi hoji potom ten herpes, ale jednoznacne Compeed

evala777
9. jún 2016

ja mám výborné skúsenosti s Herpatch serum z lekárne....pre mňa ešte lepší ako Comeed alebo Zovirax 😉

rheuska
9. jún 2016

Nepusinkuj malicku na tvaricku a rucky vobec! Aj ked prave nemas herpes. Aj ked nemas herpes. B komplex pomaha z dlhodobeho hladiska. Ale este by si mala zvazit nieco komlexnejsie na imunitu. Vyhnut sa stresu, (to pomohlo mne, herpes som nemala uz zo par rokov), hadkam. Nerozculovat sa. A uz ked sa zacina robit, tak mne vzdy pomohli compeed tie nalepky na mieru. Pupencek ak sa vyhodil, tsk len malinky.

marianna_11
9. jún 2016

Ja mam velmi dobre skusenosti s mastickou zovirax a plus si hned nasadim B-komplex

maminkasisa
9. jún 2016

ja ked len citim, ze budem mat herpes, potieram alpou a uz ked je pluzgierik, tak davam zubnu pastu, mne osobne zovirax vobec nepomohol.... ked to podchytim vcas, tak velmi malicky pluzgierik a rychlo zahojene....

ivuska027
9. jún 2016

@trendovepostielky uz som si davala na to vsetko z lekarne od najlacnejsieho po najdrahsie, a ver alebo nie, ale na moj dusu mi zabrala zubna pasta 🙂

ada77
9. jún 2016

čistý 100% -ný olej z čajovnika... vola sa "Tea Tree Oil" kupiš v lekárni... výborne vysusi!!!

verushkokav
9. jún 2016

Zovirax Duo - úplne pecka - do rána máš pokoj

14nunu10
9. jún 2016

Herpesin masticka a zovirax..

martinella1
9. jún 2016

Zovirax duo, to je perfektná vecička a B-komplex.

katka1981
9. jún 2016

@trendovepostielky, tak mne okamzite zaberie jedine Herpesin a tebe poradm daj si aj rusku. Ja som rodila s hepresom, bolo to strasne nemoct si minimalne tzyden pobozkat babatko. Mala som pri nej rusku cely cas.

katka1981
9. jún 2016

@dominikav123, ja si natriem Herpesinom a nevyhodi sa mi 🙂 Alebo natieram kazde dve hodiny ked uz je a do vecera nemam ani stopy. U mna su 3 dni nepredstavitelna doba.

katka1981
9. jún 2016

@trendovepostielky, pouzivala som aj Compeed , lenze ono ostane potom po herpese pluzgier alebo teda diera, cize toto u mna nie. Ja potrebujem mat miesto zahojene bez stopy a idealne este v ten den. Vyskusala som uz kadeco, ale kupujem len Herpesin je to to iste ako Zovirax ibaze je o dost lacnejsi.

renka40
9. jún 2016

Ja si dám 2 Bekomplex forte a 3 riboflavin naraz zapijem vodou. Potom natriem zovirax duo. Keď už cítim mravencenie na pere, tak rýchlo beriem tabletky a herpes sa mi ani nevyhodi.

n0mi
9. jún 2016

Herpesin alebo Kamistad 🙂 bez predpisu

apolka77
9. jún 2016

@trendovepostielky

Acyklovir STADA ucinna latka ta ista ako zovirax a ooovela lacnejsia. pomaha, do 3dni bez herpesu..

zuzka_1985
14. jún 2016

Urcite zvysit prijem vit. B a mne sa naposledy osvedcili naplaste na opary od drmaxa.

modrinkaa
18. jan 2019

ja si natieram ten herpes - repik.cajom:-) uschne -po probleme 🙂