Čo znamená guľka na ruke po ohnutí?
Baby co mam na ruke keď ju zohnem? Taká gulicka. Predtym som to tam nemala
Karpalny tunel?
https://www.gsklub.sk/magazin/hrozi-vam-karpaln...
@simona20201309 nie. Mne nemravci či netrpnu prsty. Mám vyrastokna zápästí veď tam je foto
Takto vyzerá karpalny tunel
@simona20201309 karpalny tunel nijak nevyzerá
Ja som mala to isté.po čase mi to zmizlo samé. Občas ma to kus bolelo.
@salome123 aj ja to mám také citlivé.. Mne sa to urobilo nejak po pôrode
Ganglión? 🤷🏼♀️
Ganglion , z presilenia
Kolegynina dcéra to mala. Na rovnakom mieste. Doktorka jej "poradila", že si to má silno udrieť a zmizne 😳🫣. Nakoniec jej zmizol sám. Ale vraj niekedy to chirurgicky odstraňujú.
Ganglion
@galganka to je úžasná rada 🤦tak skúsim vtlacit a keď nie nechám tak.. Možno raz zmizne
Ganglión, chirurgicky to odmietli odstrániť - v mojom prípade vraj zbytočné...po čase zmizol sám od seba.
Mne ho raz zatlačili, druhý x vytiahli ihlou a nakoniec rezali
karpálny tunel určite nie hlavne nie z vrchnej časti ruky.. skôr gangliom..je to tvrde,mäkké,pohyblivé?
Ako pišu dievčatá, je to naozaj ganglion. Mala som ho tiež dávnejšie. Už viac ako 10 rokov dozadu ... Neprechádzalo to, tak som s tým bola u chirurga a ten mi ho z celej sily potlačil , fakt silno a zmizlo to 🙂
Mne to ostalo po zlomenej ruke-ruka bola zlomena v zapasti. Za tou “gulkou” mam aj priehlbinu. Moje zatlacit nejde, je to tvrde ako kost.
Hrčka z presilenia. Ja som to mala z práce, nosila so som potom pri nej stiahnuté zápästie a zmizlo to.
Mne ganglion vytiahli ihlou a odvtedy sa to zatiaľ našťastie nevrátilo
To mas malicke... ja to mavam vacsie aj teraz to mam... raz za cas mi zena slahne s knihou a za sekundu je prec.... pozri videa na youtube.
Davnejsie som to riesil a hladal informacie... ludia si to dali chirurgicky odstranit a casom sa to vratilo spat.
Si fotila moju ruku? 😆 mám to isté, práve dnes som si to všimla a ešte aj za kolenom.. 🤣🤦🏼♀️
Byvala kolegyna bola na vybratie u chirurga, parminutovy zakrok, pn nebola ani 2tyzdne, ako sa to presne vola neviem, ale podla opisu je to podla mna ono, aj na rovnakom mieste mala
Presilok = ganglióm. A naozaj sa nájdu lekári, čo odporúčajú po ňom silno tresnúť ťažkou knihou. Ešte sa môže vyberať injekčne (hrubou ihlou) - tak to robili manželovi, ale vždy sa po čase spravil znova. Na knihu nenašiel odvahu (ja som bola ochotná vykonať danú operáciu, ale pacient sa vzpieral 🙃), až si raz omylom privrel ruku do dverí. Odvtedy má pokoj.
@ivanaks 😁😁