icon

Čo znamená guľka na ruke po ohnutí?

12. jún 2024

Baby co mam na ruke keď ju zohnem? Taká gulicka. Predtym som to tam nemala

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
12. jún 2024

@simona20201309 nie. Mne nemravci či netrpnu prsty. Mám vyrastokna zápästí veď tam je foto

simona20201309
12. jún 2024

Takto vyzerá karpalny tunel

autor
12. jún 2024

@simona20201309 karpalny tunel nijak nevyzerá

salome123
12. jún 2024

Ja som mala to isté.po čase mi to zmizlo samé. Občas ma to kus bolelo.

autor
12. jún 2024

@salome123 aj ja to mám také citlivé.. Mne sa to urobilo nejak po pôrode

galganka
12. jún 2024

Ganglión? 🤷🏼‍♀️

husky25
12. jún 2024

Ganglion , z presilenia

autor
12. jún 2024

@galganka
@husky25 vy ste to už mali? Myslíte že by to nešlo rozmasírovat?

galganka
12. jún 2024

Kolegynina dcéra to mala. Na rovnakom mieste. Doktorka jej "poradila", že si to má silno udrieť a zmizne 😳🫣. Nakoniec jej zmizol sám. Ale vraj niekedy to chirurgicky odstraňujú.

lusyc
12. jún 2024

Ganglion

autor
12. jún 2024

@galganka to je úžasná rada 🤦tak skúsim vtlacit a keď nie nechám tak.. Možno raz zmizne

viera77
12. jún 2024

Ganglión, chirurgicky to odmietli odstrániť - v mojom prípade vraj zbytočné...po čase zmizol sám od seba.

luccija
12. jún 2024

Mne ho raz zatlačili, druhý x vytiahli ihlou a nakoniec rezali

klaudi27
12. jún 2024

karpálny tunel určite nie hlavne nie z vrchnej časti ruky.. skôr gangliom..je to tvrde,mäkké,pohyblivé?

banyka
12. jún 2024

Ako pišu dievčatá, je to naozaj ganglion. Mala som ho tiež dávnejšie. Už viac ako 10 rokov dozadu ... Neprechádzalo to, tak som s tým bola u chirurga a ten mi ho z celej sily potlačil , fakt silno a zmizlo to 🙂

butterflyeffect
12. jún 2024

Mne to ostalo po zlomenej ruke-ruka bola zlomena v zapasti. Za tou “gulkou” mam aj priehlbinu. Moje zatlacit nejde, je to tvrde ako kost.

svokrinjazykmonika
12. jún 2024

Hrčka z presilenia. Ja som to mala z práce, nosila so som potom pri nej stiahnuté zápästie a zmizlo to.

biankaaaa
12. jún 2024

Mne ganglion vytiahli ihlou a odvtedy sa to zatiaľ našťastie nevrátilo

marlo
12. jún 2024

To mas malicke... ja to mavam vacsie aj teraz to mam... raz za cas mi zena slahne s knihou a za sekundu je prec.... pozri videa na youtube.
Davnejsie som to riesil a hladal informacie... ludia si to dali chirurgicky odstranit a casom sa to vratilo spat.

tianna
12. jún 2024

Si fotila moju ruku? 😆 mám to isté, práve dnes som si to všimla a ešte aj za kolenom.. 🤣🤦🏼‍♀️

evcagabi
12. jún 2024

Byvala kolegyna bola na vybratie u chirurga, parminutovy zakrok, pn nebola ani 2tyzdne, ako sa to presne vola neviem, ale podla opisu je to podla mna ono, aj na rovnakom mieste mala

ivanaks
12. jún 2024

Presilok = ganglióm. A naozaj sa nájdu lekári, čo odporúčajú po ňom silno tresnúť ťažkou knihou. Ešte sa môže vyberať injekčne (hrubou ihlou) - tak to robili manželovi, ale vždy sa po čase spravil znova. Na knihu nenašiel odvahu (ja som bola ochotná vykonať danú operáciu, ale pacient sa vzpieral 🙃), až si raz omylom privrel ruku do dverí. Odvtedy má pokoj.

autor
13. jún 2024

@ivanaks 😁😁

tianna
13. jún 2024

@ivanaks 😆👌🏼 a nevieš prosím ťa či môže byť aj inde ako na ruke? Vrta mi v hlave ten môj 2. pod kolenom, ale zatiaľ sa mi k dr. ísť nechce nakoľko len po lekároch teraz doma behame a na ďalšieho už skrátka nemám kapacitu 🙄

ivanaks
13. jún 2024

@tianna To naozaj neviem (aby si napokon neskončila so zlomenou nohou tesne pod kolenom 😜).

tianna
13. jún 2024

@ivanaks 😆👌🏼

marlo
14. jún 2024

@ivanaks kniha je v pohode... tam netreba nejaku extra silu... len nech si to nerobi sam... ohnut ruku nech je to co najviac vypukle a tuk 😁

Strana
z2