icon

Čo znamenajú vyrážky na rukách?

15. apr 2024

Zdravím neviete niekto co to môže byt na oboch rukách to mám . Ďakujem

Čo znamenajú vyrážky na rukách?
lia2022
•
15. apr 2024

Dyshidrotický ekzém.

nikushka8
•
15. apr 2024

Dyshidroticky ekzem. Prist na to,co ti ho sposobuje (mne pomohlo neumyvat riad, vynechat viacere druhy kozmetiky, ruky umyvat tuhym mydlom atd).

autor
•
15. apr 2024

@nikushka8 mám mačku po novom nemôže to byť kvôli srsti napr ? dakujem

nikushka8
•
15. apr 2024

Netusim, my zvieratka nemame. Mne sa to spravilo po porode (oslabena imunita, hofmonalne zmeny), po case nastastie zmizlo,no dlho som sa s tym trápila. Musis si odsledovat,co ti to zhorsuje= robia sa vyrazky. Treba to vysusovat,potom to tak neboli,nestipe,no na druhej strane poškodená pokozka zvykne praskat,cize treba natierat

lia2022
•
15. apr 2024

V poslednej dobe badám, že to trápi stále viac a viac ľudí. Ja sa s tým trápim už od 2017 🙄. Už som bola na alergologii, kožná mi robila epikutanne testy a nič moc nepozistovali. Dala maste, lieky..o niečo je lepšie ale mam to stále. Objavilo sa z ničoho nič v stresujúcom období a nie a nie sa toho zbaviť 🤨. Potenie tomu tiež moc nepomáha. Upokojí a vysuší kupel v hypermangane. Hlavne nie žiadne mastné krémy.

kacena4
•
15. apr 2024

mne sa takto vyhadzovali ruky od srsti psa - nedala som to po 3 tyzdnoch musel chudak ist do inej rodiny

majka36912
•
16. apr 2024

Mne to vyzera ako ,,potničky", inak tiez neviem, ako s tym bojovat. Mne sa robievaju vacsinou od jari do leta ci jesene, lebo sa mi potia dost ruky a dlane. Nejako zvlast ma to nesvrbi, mozno trochu, ale hlavne ma to hneva, lebo to nevyzera pekne. Najviac ich mam na prstoch, palce a ukazovaky, ale teraz sa mi to vyhodilo na spodku dlane. Poslem fotku.

majka36912
•
16. apr 2024

Vacsinou ich mam ako take male podkozne bodky, ale teraz sa mi spojilo asi 20 do jednej, asi im uz bolo oddelene smutno alebo co 😂

madielilly
•
16. apr 2024

Aj ja to mám.Trapim sa sa s tym uz od zaciatku korony.Najskor som si myslela ze to mam z tych hnusnych dezinfekcii.Prestala som ich vtedy pouzivat a zmiernilo sa to.Aj ked stale sa tvorili,hlavne po umyvani riadu.Bola som u koznej,dala mi masti na to.Takmer sa to vyliecilo.Stale sa mi to tvori,ale uz len 1-2 bodky a za par dni sa to strati.Len potom sa mi to miesto osupe ako keby som mala vysusene ruky.Ale to uz staci na to len krem

petteri
•
Autor odpoveď zmazal
•
lilitela
•
7. nov 2024

@madielilly Aky krem dala kozna prosim?

madielilly
•
14. nov 2024

@lilitela nejaku zmes co mi v lekarni namiesali.nwviem presny nazov.