Coaxil na úzkostnú poruchu
Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?
@livuik
@derdia
@zobaka este raz vam vsetkym velmi oekne dakujem za podporu.dnes som si bola vybrat lieky a od zajtra zacinam.mam este stale strach a aj s muzom riesime ako budeme fungovat keby ma to nahodou nejak omamovalo.som na rd s dvojrocnou a muz robi do vecera.dufam ze ma to nebude uspavat.urcite nebudem pre istotu soferovat cca 2 tyzdne.
@dorinecka45 haha fakt sa nemusis bat, mna lieky nijak nezmenili, akurat ti zazenu depresie
@dorinecka45 zase take to nebude predpokladam, ze ti dali nieco z radu SSRI, tusim si to aj pisala, takze ziadne omamenie sa konat urcite nebude 🙂
@dorinecka45 ja som trochu rozostrene videla prvé dni, ale omamena som nebola. Mala som ako keby chrípku.
@dorinecka45 ahoj ake si dostala?
Ja som zacala polkou elicey... Je pravda ze 2 tyzdne som bola taka nejaka zvlastna... Ale potom uz bolo lepsie... Zaklad je neprerusovat liecbu😊
@dorinecka45 mozes s nimi vsetko robit, je tu tema depresia a ako sa jej zbavit, ale je tam celkom mrtvo
@dorinecka45 no ja som soferovala bolakedy ako dracica... Teraz idem ako slimak... Dialky neriesim. Uz som proste nie taka strela.....ale celkovo mi je ovela lepsie...
Baby berie niekto tu alventu?
Neviete kedy to bude take ze uz ok? Za 14 dni? Citim sa ok, ale trosku inak ako pri elicee.
@dorinecka45 Paralen, ale brala som aj brufen, keď som mala iné problémy, nebol problém žiadny, zase ten prívalový leták nie je svätý 🙂
@dorinecka45 ak tie bolesti neprejdu do par dni, mala by si zavolat dr. Mna z alventy bolela hrozne hlava tri dni. Ale uz je to ok.
@derdia no ja som zacala brat ten fluoxetine v sobotu.pol tabletky, a tuto sobotu prechadzam na celu.asi to nebude tym.ja mavam migreny casto, z krcnej chrbtice a zo stresu atd

@dorinecka45 ahoj presne to ti tie lieky pomozu, uvedomit si svoju hodnotu a ze nie si povinna nikomu nic vysvetlovat. Si dospela, svojpravna s liekmi si vytvoris hranice a to budes ty... Prwtoze toto co teraz prezivas ok nie je a stracas cas, ze zijes takto. Kazdy jeden den utecie ako voda. Ja zijem vdaka liekom omnoho krajsi zivot😊psychiatricka nepotrebuje vymenny listok, a dokumentacia sa nezverejnune. Aj ked, ked budes zdrava zistis, ze ti je to jedno. Budes silna zena.