icon

Čoho príznakom je únava?

3michaela23
16. feb 2021

Unava je priznakom coho?

ivkazba
16. feb 2021

Stoviek zdravotných problémov... Alebo len zlej životosprávy.

nnnuuunnn
16. feb 2021

Vacsinou nezdravy pasivny zivotny styl, unavujuce jedlo, alebo nedostatok pohybu alebo nedostatok zeleza, ale mozu to byt aj zavaznejsie zdravotne problemy.

3michaela23
autor
16. feb 2021

@ivkazba zivotosprava je az velmi dobra

stastna_mamicka
16. feb 2021

Štítna žľaza

3michaela23
autor
16. feb 2021

@stastna_mamicka ako zistim,ze je daco s nou?u obvodaka z krvi,ci?

stastna_mamicka
16. feb 2021

Obvodná nech ťa pošle na endokrynologiu. Tam ti zoberú krv a buď je v pohode alebo nie. Ked nie dostaneš lieky : mozes mať zvýšenú alebo zníženu funkciu ;)

jasminet
16. feb 2021

tehotenstvo

simsalabim
16. feb 2021

@3michaela23 unava je priznakom toho, ze si matka 😅 To mi povedala endokrinologicka, ked som sa stazovala na unavu....

luccija
16. feb 2021

@3michaela23 ako prvé anemia, ak máš silný menzes a potom štítna a potom také banality pitný režim, pohyb, pravidelná strava, cukor v krvi, hlavne nízky tlak môže spôsobiť únavu a stereotyp psychická unava

3michaela23
autor
16. feb 2021

@simsalabim unava bola este aj zaslobodna

3michaela23
autor
16. feb 2021

@luccija dojcim,takze menstruacia nie je

luccija
16. feb 2021

@3michaela23 tak si taký typ🙂sú takí ľudia ja mám kamošky, ktoré po nočnej nespia, pečú, športujú stále aktívne.To je aj temperament osobnost

simsalabim
16. feb 2021

@3michaela23 no mne toto povedala po vysetreniach, ktore nic nezistili... takze tak. Asi je normalne v urcitom veku pocitovat unavu skor, zeny citlivo reaguju aj na hormonalne zmeny... mna od unavy obcas az mdloby obchadzali. Kazali mi uzivat magnezium a mdloby presli. Unava.... ani nie. Ale ja som vstavala do prace o 5, co je uplne proti mojmu biorytmu, tak aj tomu to pripisujem.

luccija
16. feb 2021

@simsalabim to je veľmi dôležité každý má iný biorytmus.A veľa ľudí malo hodín spí

simsalabim
16. feb 2021

@luccija to ano. Biorytmus je dolezity a asi naozaj aj to, ze som mamou. Spanok je u mna odvtedy, co sa mi narodilo prve dieta, vyslovene plytky. Zobudi ma aj ked si pavuk prelozi nohu cez nohu. A manzel hovori, ze mam jedno oko vzdy pootvorene 🤦‍♀️ Asi som podvedome v strehu, a zrejme to aj nejako vnimam, co vidim, lebo som sa napr zobudila na to, ako nam na dovolenke vletel a sadol na obraz na stene netopier a podobne pikosky 😂

llenka014
16. feb 2021

@3michaela23 ja bývam unavená poslednu dobu ale mám malo železa + dnes mi skončila menstruscia tak možno aj kvôli tomu prave

jankapepe
16. feb 2021

@3michaela23 definuj veľmi dobrá životospráva.

jankapepe
16. feb 2021

@3michaela23 koľko spíš? Spiš kvalitne? Strava? Stres? Oddych? Šport? Príroda? Pohoda? Relax?

adula12
16. feb 2021

Otazka za sto bodov 😂😂😂
Unava je priznakom vsetkeho 😁 mozes byt chudokrvna, prepracovana, mozes mat HIT, ABKM, celiakiu, byt matka, mozes vela sexovat, malo spat... a x milion dalsich diagnoz...

evora
16. feb 2021

Nedostatok vitamínu D. Ja to mam pravidelne zimu, jar. Pride leto a všetka únava zmizne 🙂 neverila som tomu, kym som si to neodsledovala sama na sebe.

gbgb
16. feb 2021

@3michaela23 chudokrvnosť.

luvivinka
Autor odpoveď zmazal