Condrosulf 400: Pomáha pri bolestiach kolien pri behu?
Ahojte, máte niekto skúsenosť s liekom Condrosulf 400? Mám 45 rokov a pri behaní alebo dlhšej chôdzi ma začali hrozne pichať kolená. V lekárni mi povedali, že je to na obnovu chrupavky a treba to brať aspoň 3 mesiace. Fakt to niekomu reálne pomohlo, alebo sú to vyhodené peniaze za placebo? Dočítala som sa, že je to skôr pre starších ľudí, tak neviem, či to v mojom veku už má zmysel riešiť tabletkami.
@anonym_autor ortopedi predpisuju Condrosulf 800 a ano, trochu pomaha. Daj si vsak tie kolena vysetrit. Pri artroze sa beh moc neodporuca, celkove narazy nie su na to dobre a v tvojom veku uz artrozu ma dost vela ludi, len o nej nevie. Ja aj preto beh nepraktizujem, ani svihadlo.
@simsalabim ja som prešla na trampolinu. skvelá vec ...
@biba_18 mozno ten dopad je na klby lepsi, taky maksi. Neviem, musim doma skusit, ked manzel rozbali na zahradu trampolinu, ja sa narazom kvoli artroze vyhybam… moje kardio je plavanie a rychla chodza.
@simsalabim ja to vlastne nerobím kvôli kardiu. ale kvôli svalom nôh a hlbokým svalom trupu 😒
@simsalabim ja to vlastne nerobím kvôli kardiu. ale kvôli svalom nôh a hlbokým svalom trupu 😒
@biba_18 ved hlavne, ze ti to vyhovuje 👍
@anonym_autor já ho beriem ale mám vydraté kolená a trochu to pomáha zmierniť bolesti

máš 45, si starší človek 😂