icon

Covid-19 a návšteva obchodu

patuska00
7. sep 2022

Ahojte baby som pozitívna od nedele som v karanténe a chcem sa opýtať či môžem ísť do obchodu cítim sa už lepšie ako minule,lebo teraz nieje zákaz vychádzania myslím si že môžme ísť.

Strana
z2
simik22
7. sep 2022

Môžeš, s Ruskom

luliu
7. sep 2022

@patuska00 nie nemôžeš, si v karanténe, do štvrtka nemôžeš ísť nikam
@simik22 nie nemoze

patuska00
autor
7. sep 2022

@luliu prečo niemôzem test sme si urobili máme negativny

lily14
7. sep 2022

Po 5 dňoch

rachel36a
7. sep 2022

Nie nemozes, posli manzela

patuska00
autor
7. sep 2022

@rachel36a aj manžel je tiež v karanténe od nedela.

rachel36a
7. sep 2022

@patuska00 😉, tak susedu, kamaratku, mamu a pod...nam chodila nakupovat suseda, o par mesiacov sme jej to vratili..tiez dostali covid, tak som sa zase postarala ja...

patuska00
autor
7. sep 2022

@rachel36a 😮‍💨no čo už dajak už počkáme

elizabet173
7. sep 2022

@patuska00 to už vydržíš, je streda

gab
7. sep 2022

@patuska00 nerozumiem tomu, pises, ze si pozitivna a vzapäti pises, ze si si urobila test a je negativny. Ak je test negativny, tak je to ok, pre okolie nie si viac infekcna

luliu
7. sep 2022

@patuska00 pretože karantena je 5 dní, test nikoho nezaujíma

patuska00
autor
7. sep 2022

@gab akože v nedeľu som si urobila test bol pozitívny a dnes už je negatívny

patuska00
autor
7. sep 2022

@luliu ja viem že je karanténe 5 dní ale ja myslím akože v obchode či môžem lebo dnes som si robila test a mám už negatívny.a ten test hlavne teba nech nezaujíma

rachel36a
7. sep 2022

@patuska00 jasne..teraz je karantena kratko..my sme prvy krat boli doma 18 dni..skoro som zosalela...

katulienkax
7. sep 2022

@patuska00 pozri kebyze si nerobis test, tak by si bola v tom, ze mas obycajnu chripku a s chripkou do obchodu ludia behali vzdy. Vela ludi si ziaden test nerobi a behaju kadetade aj tak to chytime ani nevieme kde. Chybu si spravila ze sisi test urobila a teraz mas z toho problemy. Ale inac ked je clovek chory ale s HOCIJAKOU chorobou, mal by byt doma. Asi si nemala velke tazkosti, ked uz sa citis OK, ja by som si napriklad pri slabych prejavoch hocicoho ziaden test uz neurobila

gab
7. sep 2022

@patuska00 uprimne, v niektorych nariadeniach mi chyba logika. Vsak ak mam negativny test som pre okolie neinfekcna, tak nevidim dôvod sediet doma zavreta.
V pripade, ze som chora a mam pozitivny test sedim doma. To hovori môj nazor. 😉

patuska00
autor
7. sep 2022

@gab áno v tom máš pravdu

patuska00
autor
7. sep 2022

@katulienkax bola som zvedavá či som ešte pozitívna alebo nie som ja stále doma som zavretá prosím vás ja nie som až neviem aká ale jasom ešte v karanténe čakám do piatka že ako

patuska00
autor
7. sep 2022

@rachel36a áno ja viem aj my sme boli tak prvý krát

patuska00
autor
7. sep 2022

@katulienkax a ešte by som chcela vedieť prečo mám problémy že som si spravila test

patuska00
autor
Autor odpoveď zmazal
angela85
7. sep 2022

Choď na to ako pri inej chorobe. Si ešte chorá? Máš nejaké príznaky? Máš teplotu,kašleš ako tuberak? Kto by pri inej chorobe bez príznakov sedel doma. Pre svoje svedomie si hod na seba respiratov. Obchody sú od jeseň do jari plne usmrkanych, kychajucich ľudí. Je to teraz a bolo to aj pred tým. A aj tak sa skôr nakazis od bližšieho kontaktu a nie v obchode.

luliu
7. sep 2022

@patuska00 nie nemôžeš, 5 dní máš sedieť doma

luliu
7. sep 2022

@angela85 nemôže ísť na to ako pri inej chorobe, keďže je v karantene

patuska00
autor
7. sep 2022

@luliu akože ty rozkazujes či čo?

bashawelle
7. sep 2022

@patuska00 nerozkazuje. Sú ochorenia kedy je človek v karantene, covid je také ochorenie a vzťahujú sa na to určité nariadenia.

patuska00
autor
7. sep 2022

@bashawelle veď ja viem ale ona to stále to isté píše.ved ja som doma nebola nikde ona akoby ma sledovala či čo bože veď mám už negativneeeeeee a stále som domaaaaa lezimmmm v posteli čakám do piatku prepáč ale mna to už nebaví.

lenka2710
7. sep 2022

@patuska00 ja ti poviem príklad z okolia, kamoška robí v jednej drogerke, sú tam asi 4 baby, všetky ochoreli, mali covid! Vieš co im povedal dr?? Pokiaľ nemajú príznaky, nech si dajú rusko a hajde do roboty! Žiadna karanténa, nic, normálne robili, takže tak

bashawelle
7. sep 2022

@patuska00 no covid nikoho nebaví. ale to ani kiahne a osypky a tuberkulóza a chrípka... ešte ten deň vydrž a zbytočne sa netestuj, negativnym testom sa čas izolácie neskracuje.

patuska00
autor
7. sep 2022

@bashawelle nie ja nie myslela na covid ale už pisat

Strana
z2