icon

Covid-19 a ťažké odkašliavanie

31. mar 2021

Čaute co ste si dávali na odkaslavanie, nemôžem odkašľať, ťažko mi je... Ale dýchať sa mi nedýcha zle len nie a nie odkašľať a mam pocit, že mi tam niečo sedí...

mimi1089
31. mar 2021

Mne suverénne najlepšie na kašeľ pomohol Erdomed, ten odporúčam 👍 a mne teda pomáhalo aj naparovanie sa.

autor
31. mar 2021

@mimi1089 mňa skôr naparovanie dráždi... Takže erdomed, áno?

mimi1089
31. mar 2021

Áno, najprv som brala Stuptussin kvapky, prvé dni ok, ale potom skôr len dráždilo a nevykasliavala som dobre. Erdomed zabral perfektne.

kisskiss
31. mar 2021

Mne pomohol sirup StopKašel Dr. Weiss, dokonca som mala len detský, keďže som tehotná.. ale ten skorocel ma niečo do seba na tie kašle.. a keď som mala záchvat kašla pred spaním, tak teplé plnotučné mlieko s lyžičkou medu a lyžičkou masla - tu na MK som našla ako radu - a teda neskutočná úľava po ňom, do rána som sa ani raz nezobudila na kašeľ ako predošlé noci. Hneď na ďalší deň po týchto dvoch veciach sa mi konečne podarilo to niečo dráždivé a nevykašlateľné dávať po troške von. Dovtedy niekoľko dní suchý kašeľ, až som sa skoro párkrát povracala :/ čiže ak si OK s kravským mliekom tak odporúčam veľmi, hlavne keď ťa to chytí niekedy, keď si medzi dávkami lieku na kašeľ alebo pred spaním a potrebuješ uľaviť.
No a ako bolo písané, aj o tom Erdomede som počula viackrát, že veľmi pomáha.