icon

Covid-19 - skúsenosti

llenka014
29. mar 2021

Dobrý deň dnes mám 8 deň covid no cítim väčšiu únavu ako predtým aké máte skúsenosti ?

marseillefan
29. mar 2021

Čo som počul, tak pri anglickom variante je bežné, že to raz ide hore a raz dolu, že celý priebeh ochorenia má svoje vlny. Môj brat to takto mal a práve cca po týždni mal najvyššie horúčky a cítil sa najhoršie. Človek by očakával, že sa vtedy choroba začne zlepšovať, ale opak bol pravdou, takže sa dokonca začal báť, že sa to zvrtlo zlým smerom a skončí v nemocnici. Ale po cca 3 kritických dňoch sa to konečne začalo zlepšovať.

llenka014
autor
29. mar 2021

@marseillefan a bral nejaké lieky aj ?

marseillefan
29. mar 2021

@llenka014 bral ivermectin a preventívne tiež nejaké antibiotiká.. a samozrejme výživové doplnky céčko, zinok, d3.. ale všetko bral od začiatku, aj tak sa mu ten stav po týždni zhoršil

marseillefan
29. mar 2021

takže ťažko povedať, či niečo z toho pomohlo aspoň trošku...dosť možné, že ani nie...

haanovajana
30. mar 2021

@llenka014 ja som už 3 mesiace a stále som unavená,aj hlava má bolela a ešte boli 3 mes.

soldi
30. mar 2021

ahoj. mne vysiel pozitivny antigen v sobotu 6.2. bez priznakov zo zaciatku. v stredu som ciastocne prisla o cuch. nasledne piatok/sobota/nedela boli najhorsie dni, bola som velmi unavena, bolel ma chrbat aj hrudnik (bez kasla a teploty), od pondelka sa to zlepsovalo. este dva tyzdne po karantene som sa vsak necitila uplne fit - zvysena unava a vtedy som mavala obcas zachvaty kasla - vlhkeho, ale priznavam, ze som sa vobec nesetrila za cely cas a nebrala som nic, len vitD a C ako bravam bezne cez zimu.

llenka014
autor
31. mar 2021

@haanovajana ja mám problém že mám vyšší tep rýchlejšie mi bije srdce