Covid a Isoprinosine
Dávali ste deťom pri covide isopriosine? Pomohlo?
Je to na podporu imunity, takze uskodit to nemoze. Ja som dcere davala ale ci to zabralo ci nie neviem posudit, mala priznaky dva dni, okrem toho uzivala virostop do hrdla aj do nosa
nepomohlo ale ani neuskodilo kedze sa neda zhodnotit ako by to bolo bez neho tak sa neda urcite ci pomohol.
@lily14 on je skor na dlhodobejsie uzivanie na podporu specifickej imunity voci virusom.
Ja som ho brala ked bol niekto v rodine pozitivny, hned som zacala brat a ked som mala priznaky tak dvojnasobnu davku ( lekarka mi tak povedala).
Ale ako by som to mala keby som nebrala, tazko povedat.
Detom som nedavala, predsalen je to liek aj s moznymi negativami, imunitu maju v poriadku tak nebolo treba. Dokonca jeden syn nedostal covid ani po opakovanom vystavení sa nákaze.
@babulkomale tak mne to predpísala pediatrická že je to vlastne imuno bomba ako vitamínova
Moja keď mala nedávno covid, Dr mi povedala,že isto jej to nemám dávať - príznaky mala len trosku sople - že keď už, mam jej nasadiť imunoglukan, ale isto jej to nemám dávať keď nemá ťažký priebeh. Takze ako som ho zohnala, tak je doma 😊

@lily14 nie, keďže mali minimálne príznaky, syn ziadne