Covid a potreba ísť do lekárne
Ahojte prosím vás ako je to keď som pozitívna a potrebujem ísť kúpiť lieky pre mňa a aj deti. 3 deň mám covid aj s priateľom a aj deti lebo mi zvracali len nemám nikoho kto by nám kúpil lieky môžem zbehnúť ja alebo nie a ešte čo najlepšie zaberá na horúčku kašeľ a zvracanie u detí a aj pre nich nejaké vitamíny ? Ďakujem za odpovede
@damaja1 ďakujem ste zlatá ♥️ 😁 henté mudrlantky si už ani nevšímam a nekomentujem 🙂
Tak ďakujem vám pekne žienky za odpovede 😊 zajtra si zavolám do lekárne a zabehnem pre lieky ak im to v lekárni vadiť nebude ak áno tak si objednám mám ťažký priebeh takže lieky potrebujeme 🙂
@ddaassuullaa prepac. Som nevsimava, ale bezcharakterny clovek vacsinou velmi neoplyva nejakou ohladuplnostou, takze v tomto kontexte je aj tento pojem na mieste. Vzorku davam IBA na zaklade Tvojoch nazorov, podla seba ludi nesudim nikdy 😉 ale chapem, ze sa to snazis otocit. Ludsky mozog je tak nastaveny, ale behavioralnou psychologiou Ta zatazovat nebudem , 😉 Mam v rodine velmi mudreho muza, stryka farmaceuta, ktory prichadza do kontaktu s chorymi ludmi denne, je v seniorskom veku, neockovany a prekonany. On tvrdi, ze je lepsie byt sebecky v ociach niekoho, ako v nemocnici alebo v marnici, pretoze niekto si mysli, ze jeho pravo ist si kupit do lekarne vit C a krem na hemoroidy je vyssie ako pravo choreho cloveka vybrat si lieky, aby nahodou niekoho neohrozil ( rozumej ludia bez pomoci 😉) samozrejme za dodrzania vsetkych opatreni. Nemozno s nim nesuhlasit a verim,, ze este stale zijeme v kulturnej chapajucej spolocnosti s minimom ludi s obmedzenym zmyslanim ake je badatelne v Tvojich komentaroch. 😉
@hindakus tak snad kazdy normalny clovek upozorni personal vopred, ale podaktori ludia maju fanaticku predstavu, ze ludia s Covidom by sa mali doma zabarikadovat bezohladu na okolnosti a nevystrcit nos z bytu aj pomaly za cenu vlastneho zivota. Akoze ako sa ma taky clovek dostat k zdravotnej starostlivosti, alebo aspon k liekom, ked moznosti z vonku skratka nie su? Covid je ako akekolvek ine ochorenie respiracneho traktu, pre niekoho s lahsim, pre niekoho s tazsim priebehpm, ale v konecnom dosledku kazdy s tazsim priebehom potrebuje minimalne lieky, aby nakoniec nepotreboval aj lekarske osetrenie. Treba dodrzat vsetky opatrenia o situacii vopred informovat, ale netvarme sa, ze kazdy to zvladne s cajom a paralenom z lekarne na objednavku. A hlavne, nie ked dodavka trva 3-5 dni. Lieky bez predpisu iba po fyzickom predlozeni preukazu poistenca. Ci?
Normalne môžeš ist do lekarne ,nezabudni na bloček ak by si mala kontrolu .Hadam doma nebudete chorí bez lieciv .
@evitka83 skoda, ze mudreho mas len v rodine a nepokracovala mudrost v genetickom prenose aj dalej. sucasne ma fascinuje, ako sa dokazes znizit pre niekoho obmedzeneho v tvojich ociach, neuveritelne a pritom plytvat tolkymi vznesenymi slovami.
nezakryjes tym to, ze ludia su sebecke individua a ako hned pod prispevkom nabitym proti mne uvadzas, citujem: "tak snad kazdy normalny clovek upozorni personal vopred, "
takze nie, nie je to tak, ludia su sebci a ako na to doplatila znama som pisala, co si zamerne odignorovala.
dalej sa pytam, preco stracat cas s niekym tak povrchnym ako si ty. ale kludne sa navazaj dalej, uz ked si si ma vybrala, davno bola pointa vycerpana. ak nemas nikoho v telefonnom zozname, kto by ti ochotne pomoho, a si na svete posledna a opustena tak si chod kam chces. mne je to...ved vies co.
ale ak mas zle dni a potrebujes sa realizovat, kludne si posluz😉 mozno ti porastie sebavedomie
Dievčatá ja neviem na jednej strane sú ma niekto s vážnym priebehom Covid len tak behať s maskou, na druhej strane toto
https://m.topky.sk/cl/10/2230595/Kosicka-nemocn...
Ja už sa na tom bavím, aj keď to je vlastne strašne..
@nikuskaakolarova a to pri všetkých tých chorobách a uzkostiach a antidepresiv si porodila už tri deti? Zaujímavé a bývaš na samote u lesa... Ok
@klip0 z prvej ruky...od syna učiteľka bola pozitívna ale bez príznakov a normalne chodila do roboty a taktiež na rodičovskom sama ich triedna vravela, že majú nariadenie...že aj pri pozitivite ale bezpriznakovej môžu učiť!
@adula12 bohuzial, vlada povedala dezolat, tak dezolat. ATB doma nemam, ATB nepapam, tak sa ma to netyka.
chapes kam tym mierim?
ja som dezolat a neockovana - a preto nalepkujem aj ja, az do takeho extremu, aby ludom doplo, ze vlada si z nas utahuje a pouziva taktiku rozdeluj a panuj.
uz chapes ?
@maciatkolulu ten bulvar si robi z ludi zarty. umyselne kameruju ako je im zle na ARO a podobne a pritom tam maju otvorene okno pri mrazivom pocasi. Nikto nepochybuje, ze je to zle, tak ako to bolo zle vzdy - mam v rodine ludi v lekarstve a hovoria, ze chyba je v systeme - vlada nezvlada riadit krajinu. Lebo ju rozkradaju a je jedno, ktora vlada tam je.
Netreba verit bulvaru, casto klamu a hrubo zavadzaju, a to aj preukazatelne, a nikdy sa neospravedlnia, len siria hoax.
@weggie lenže to robia vlády aj v iných krajinách a za oveľa tvrdších podmienok, sankcií.... Oveľa viac....
@maciatkolulu lenže to zaroven aj nerobia vlády aj v iných krajinách alebo za ovela lepsich podmienok, bez sankcií.... Oveľa menej....
@weggie nerozumiem
@maciatkolulu tj, su aj krajiny, kde nie je taky teror ako u nas.
@nikuskaakolarova Nečítala som príspevky, ale keď sme mali kovid my, objednávala som lieky z pilulka.sk. Objednávala som neskoro večer, asi okolo 22:00 a na druhý deň krátko poobede prišli. Pri objednávke označíš, že ste v karanténe.
@maciatkolulu ty čo tu meleš za hovadiny keď nevies tak radšej nič nepíš mne pp začala až dva mesiace po poslednom cisárskom a neviem kde si zobrala že bývam v lese 😂😂 ja som napísala že bývam na ranči kde na okolo sú lúky a áno je kúsok od nás pár domov ale nikoho dotial nepoznám tak sa prosím staraj o seba a nerieš mňa hej

@dievcacitajucelist to máš odkiaľ že pozitívny očkovany môže chodiť do práce?