Covid - domáca liečba
Dibry den co ste uzivali doma co bolo ucinne ak ste boli pozitivny?
@veronikatiki pokial to nechces komunikovat s doktorkou, tak treba uzivat 2x vitamin C, 1x vitamin D, zinok a vela, vela tekutin. ak mas ale nekaje priznaky, teplotu napriklad, isto by som to riesila s doktorkou aby ti dala antibiotika aj. rychlejsie sa z toho dostanes.
Aj ja užívam veľa vit.C, vitamín D. Veľa tekutín a pri bolesti si dávam paralen.
@martina1201 dakujem ja ani newem ci ho mam len ma bolelo hrdlo chrbat a dnes uz yeplota 37.02 tak nevem
@charlottha teplota 37.02 pijem coldrex caj ,D uzivam uz roky,C tiez asi rok ,zinkorot takisto lebo mam autoim.ochorenie takze vitaminy mam kazdyy den vela a netvrdim ze mam covid len snicoho nic som ochorela a nechodim nikde tak nechapem....paralen a medypiryn si davam ked vyskoci teplota
@lublijka čaje pijem tiez s cesnakom a s medom aj coldrex čaj.....a zajtra mam ist na testovanie to mozem ist? A kaslem
@veronikatiki coldrex nie je čaj, je to horúci nápoj s obsahom účinnej látky paracetamol. Užíva sa pri chrípkovom stave ako sú horúčky, bolesti svalov, hlavy. Nekombinuje sa s paralenom, keďže ten obsahuje rovnakú účinnú látku.
@lavender21 presne.
@veronikatiki pozor aby si sa nepredavkovala paracetamolom.
@simsalabim dakujem ja si dam napr. O 8.00 coldrex a o 13.00 paralen neuzivam ich naraz
@veronikatiki tak takto to je ok. Mala by si mat max 4x denne paracetamol. Vratane toho coldrexu, panadolu a pod.
Mna by zaujimalo ako ste sa liecili ked nastali dychacie problemy ? Mama je uz 3 dni doma na kysliku, ledva dycha.. dnes sme jej sanitku volali, ale ze v nemocnici jej nedaju nic ine ako ma doma. Tak sa trapi chudiatko. Ma infuzie Synthophilin a to jej pomaha ale aj tak to je dost zle. A priznaky ma uz 11ty den
@veronikatiki ak by si mala. problémy s teplotami, ze sa tazko zrazaju, a silnejší kasel, je dobré sa poradiť o nasadení atb, lebo sa. mohla, môže, pridruzit bakteriálna. infekcia... mam skúsenosť pri mononukleoze, ťažko sa zrazali, atb to krásne upravili, potom sme. už len virus vyhnali...
@veronikatiki tak ja som pozitívna s príznakmi od utorka,reakcia obvodného zavolajte mi až sa budete dusit a nezáujem,mala som nonstop nezrazitelnu horúčku,extrém zimnicu bolesť svalov-cize veľa piť,ak sa dá.lezat oddychovať,vysoké dávky vit.c,d a ja som mala aj taký speci jak multivitamin pre športovcov kde si vysoké dávky vselicoho,Paralen ... Potom mi to prešlo do zápalu dutin-zohnala.som si atb,zápal hrdla-oscilococtinum či jak ale nepomohlo no zabrali aj NATO asi atb,teraz beriem neoanhin lebo ma.stale bolí hrdlo,na nadchu-sprej do nosa,mám inhalator tak vincentku a.aj naparovanie nad ňou,dnes po týždni zase horúčky tak znovu k tomu Paralen.
coldrex sa neodporuca..sice ulavi ale zatazuje organizmus..radsej paralen ibalgin

@veronikatiki d vitamín, c vitamín, zinok, veľa piť, Paralen na teplotu a veľa oddychovať. Kým lekár nedá iné lieky toto môže dosť pomôcť.