Covid - týždeň trvajúce teploty nad 39°C
Ahojte v nedelu som dostala teploty 38,5 a cely den som vracala (prrvazne zlc kedze som mala prazdny zaludok) v pondelok mi bolo lepsie bez teplot a v utorok to zacalo znova..od stvrtka sa mi pohorsilo a teploty kazdym dnom stupaju uz mavam okolo 39,4 a mam pocit ze mi paralen prrstava ucinkovat..obvodna nedviha..v piatok som si nasadila sumamed vitaminy a isoprinosine..stale ma napina, skoro nejem aj malo pijem lebo sa mi neda..kasel skoro nemam, dycha sa ..test som si robilav stredu len doma lebo ledva prejdem do kupelne..nejake rady? Dakujem
ani mne ten paralen nepmahal davala som si 2 a tepltou mala 2 tyzdne, tie mi povedali ze mam byt doma
@laila22 ahoj isla som do nemocky tam mi dali infuzie a polepsilo sa..este teplotujem ale iba tak dvakrat za den davam cipky lebo v tabletkovej forme mi tp ako keby nechcelo zrazit asi to suvisi s tym zlym zaludkom..nie som zdaleka fit ale dufam ze uz bude lepsie.v nemocnici boli zlati a ochotni
ty si si sama nasadila antibiotika? to by som nerobila..kazdopadne mas naozaj super obvodnu, ked ti nedviha, koza...mas aj oxymeter? ak ano, meraj si saturaciu, ak klesne na 90, hned chod do nemocnice. Ak ti je velmi zle, chod uz teraz.
Nemas za co, mou skvokru ten oxymeter zachranil pred nemocnicou, ked jej klesla saturacia na 90 obvodna ju poslala na rtg dala jej Dexamethazon a ten jej zabral. Ale to by ti ta tvoja najprv musela zdvihnut telefon...

Summamed sú vitamíny?