icon

Črevná viróza alebo iný zdravotný problém?

simonakrnacova123
Dnes o 00:39

Ahojte dievčatá od soboty ma trápia črevné problémy.
Sobotu večerom som mala 3x hnačku, myslela som si že je to klasická viróza (priateľ ju mal dní predtým).
V nedeľu už hnačka nebola, len žalúdok citlivý.
Pondelok ráno ma zase cca 3x prehnalo. Potom zase utorok ale len ráno, stredu 3x ráno hnačka a počas dňa som bola strašne nafúknutá a mala som plyny.
Pomedzi to som už mala aj trocha pevnejšiu stolicu myslela som si že to bude fajn 😌
A teraz je noc štvrtok a opäť som mala vodnatú hnačku a bubloce mi v bruchu.
Dala som si smecta prášok.
Čo to prosím môže byť? Zvažujem návštevu praktického lekára hneď dnes ráno, lebo sa mi to zdá dlho 😌
Tieto dni som jedla len diétne a striedmo, žalúdok mám taký citlivý že sa cítim ako keby som mala tú “virózu” 😌

anonym_46e302
Dnes o 03:32

Hylak, čierne uhlie? Drzis diétu?

pupavocka101
Dnes o 04:59

@simonakrnacova123 treba si dat ciernu uhlie a fakt jeden den poriadnu dietu a potom postupne pridavat jedlo a to by malo pomoct

anonym_371e87
Dnes o 05:21

to trva dlho, kym sa crevo da dokopy znova...

simonakrnacova123
autor
Dnes o 05:22
@anonym_46e302

Hylak, čierne uhlie? Drzis diétu?

@anonym_46e302 ano drzim dietu davala som si vnoci aj uhlie. Dnes rano už tvrdá čierna stolica tak asi zabralo 😌 budem ešte hylakovať.

simonakrnacova123
autor
Dnes o 06:48
@simonakrnacova123

@anonym_46e302 ano drzim dietu davala som si vnoci aj uhlie. Dnes rano už tvrdá čierna stolica tak asi zabralo 😌 budem ešte hylakovať.

@simonakrnacova123 a teraz ďalšia bola opäť vodnatá hnačka 😢

anonym_85be2e
Dnes o 15:52
@simonakrnacova123

@simonakrnacova123 a teraz ďalšia bola opäť vodnatá hnačka 😢

@simonakrnacova123 po crevnej viroze sa traviaca sustava dava do poriadku aj cele tyzdne. Hylakuj, pripadne nasad este nejake probiotika, v lekarni ti poradia aj take, co su urcene na stav po crevnej viroze a drz dietu.