Črevná viróza alebo iný zdravotný problém?
Ahojte dievčatá od soboty ma trápia črevné problémy.
Sobotu večerom som mala 3x hnačku, myslela som si že je to klasická viróza (priateľ ju mal dní predtým).
V nedeľu už hnačka nebola, len žalúdok citlivý.
Pondelok ráno ma zase cca 3x prehnalo. Potom zase utorok ale len ráno, stredu 3x ráno hnačka a počas dňa som bola strašne nafúknutá a mala som plyny.
Pomedzi to som už mala aj trocha pevnejšiu stolicu myslela som si že to bude fajn 😌
A teraz je noc štvrtok a opäť som mala vodnatú hnačku a bubloce mi v bruchu.
Dala som si smecta prášok.
Čo to prosím môže byť? Zvažujem návštevu praktického lekára hneď dnes ráno, lebo sa mi to zdá dlho 😌
Tieto dni som jedla len diétne a striedmo, žalúdok mám taký citlivý že sa cítim ako keby som mala tú “virózu” 😌
@simonakrnacova123 treba si dat ciernu uhlie a fakt jeden den poriadnu dietu a potom postupne pridavat jedlo a to by malo pomoct
to trva dlho, kym sa crevo da dokopy znova...
Hylak, čierne uhlie? Drzis diétu?
@anonym_46e302 ano drzim dietu davala som si vnoci aj uhlie. Dnes rano už tvrdá čierna stolica tak asi zabralo 😌 budem ešte hylakovať.
@anonym_46e302 ano drzim dietu davala som si vnoci aj uhlie. Dnes rano už tvrdá čierna stolica tak asi zabralo 😌 budem ešte hylakovať.
@simonakrnacova123 a teraz ďalšia bola opäť vodnatá hnačka 😢
@simonakrnacova123 a teraz ďalšia bola opäť vodnatá hnačka 😢
@simonakrnacova123 po crevnej viroze sa traviaca sustava dava do poriadku aj cele tyzdne. Hylakuj, pripadne nasad este nejake probiotika, v lekarni ti poradia aj take, co su urcene na stav po crevnej viroze a drz dietu.

Hylak, čierne uhlie? Drzis diétu?