Dá sa krivý zub upraviť korunkou?
Ahojte, kto sa tu z vas vyzná?;)
Mam len jeden krivy horny zub. Rozmyslam,ze ai dam spravit korunku.je to horna trojka..mam ju krivu ako upir.
Je to dorby napad,ked je ten zub zdravy,nikdy nemal kaz ci blbost? Vedeli by ho tym vyrovnat?
@anonym_autor jasne, že sa to dá spraviť. Ja by som si to dala už dávno, nechodila by som s krivým predným zubom. Strojček je nadlho a kvôli jednému zubu by som ho nenosila.
Da sa, ja mam spravene predne 4 lebo boli krive
kvôli tomu že strojček trvá dlho si nechať brúsiť zdravé zuby? no, aj tak sa dá 🤦♀️
@anonym_674b96 kolko stali tie styri zuby prosim?
@anonym_674b96 kolko stali tie styri zuby prosim?
@ljmmm 1200€ ale bol to tusim 2016
@anonym_autor jasne, že sa to dá spraviť. Ja by som si to dala už dávno, nechodila by som s krivým predným zubom. Strojček je nadlho a kvôli jednému zubu by som ho nenosila.
@anonym_48fa42 on nie je velmi krivy, proste az tak to nevadi,len mi teraz zacalo. Ani ja nechcem strojcek kvoli jednemu zubu
Ani klasicky a ani invisalgin, prefo sa pytam na fo,co sa pytam 🙂
@anonym_674b96 nemas foto pred a po?🙂 korunka ci fazeta?
kvôli tomu že strojček trvá dlho si nechať brúsiť zdravé zuby? no, aj tak sa dá 🤦♀️
@biba_18 brúsiť len jeden zub
@anonym_autor ja som mala taký akoby pootočený jeden zub a zubár mi ho domodeloval,žiadny strojček,žiadna korunke.Možno by sa ti to dalo takto upraviť
@anonym_674b96 nemas foto pred a po?🙂 korunka ci fazeta?
@anonym_autor nemam a korunky

@anonym_autor treba riesit so zubárom ,chod normálne k ortopédovi kvôli vyrovnaniu ,iba sa opýtať