Dá sa nakaziť HPV vírusom jedným nechráneným stykom?
Môže sa niekto nakaziť HPV vírusom jedným nechráneným stykom ?
Ano, rovnako ako pri kazdom inom viruse. Nejaka sanca tam vzdy je, aj pri pouziti kondomu, kedze napadnuta moze byt koza / sliznica nepokruta kondomom.
@anonym_autor skopírovala som tvoju otázku
@anonym_5f52b2 takže ak som s niekým bola je vysoká šanca že to môže mať ale nemusí sa mu to prejaviť ešte
@anonym_5f52b2 takže ak som s niekým bola je vysoká šanca že to môže mať ale nemusí sa mu to prejaviť ešte
@anonym_autor nemusí sa to prejaviť nikdy
@anonym_autor nemusí sa to prejaviť nikdy
@minenkaa takže môže mať vírus ale nemusí o Tom vedieť
@anonym_autor preto sa v sucasnosti apeluje na ockovanie
@anonym_autor preto sa v sucasnosti apeluje na ockovanie
@anonym_f96b5a očkovanie mi neodporúčali že vyhodené peniaze a keď už to človek v tele má nepomôže nič , ani kožná ani ženský že nech to ani neplatim lebo to nič nespraví
@anonym_f96b5a očkovanie mi neodporúčali že vyhodené peniaze a keď už to človek v tele má nepomôže nič , ani kožná ani ženský že nech to ani neplatim lebo to nič nespraví
@anonym_autor moja šéfka ma rakovinu a odporučili jej toto očkovanie ,nakoľko táto rakovina čo ma ,je práve vďaka tomu vírusu a to ma cez sesdesiat rokov
@anonym_autor moja šéfka ma rakovinu a odporučili jej toto očkovanie ,nakoľko táto rakovina čo ma ,je práve vďaka tomu vírusu a to ma cez sesdesiat rokov
@minenkaa vakcína je nejak cez 100€ , mala som záujem to zaplatiť a lekár že mi to nepomôže nič že nie sú preukázané žiadne účinky a nebudem ich mať menej a nezastaví sa to ( bradavice genitálne )
@anonym_autor .... Máš dobre blbych doktorov. Očkovať sa daj. Mám kolegyňu, ktorá sa musela dať očkovať, lebo mala rakovinu a bez očkovania by ju ani nezoperovali.
@minenkaa vakcína je nejak cez 100€ , mala som záujem to zaplatiť a lekár že mi to nepomôže nič že nie sú preukázané žiadne účinky a nebudem ich mať menej a nezastaví sa to ( bradavice genitálne )
@anonym_autor neviem, či si si vedomá, čím všetkým prechádza liek, kým ho dajú na trh. Účinky má a preukázateľné, robené sú niekoľkoročné štúdie a vývoj. Za tú vakcínu by som dala aj 500€. 🙏
Tým tvojim debilnym doktorom povedz, nech si prečítajú niečo o tom, ako je dnes na tom vďaka očkovaniu proti HPV taká Austrália. Snáď potom prestanú trepať takéto kraviny
@anonym_autor kamoške ho potvrdili,bola kvôli tomu aj na zákroku. Mala už nález na krčku. Očkovanie dr odporučila aj napriek nakazeniu. Ak by si sa nakazila,nemusí sa to ešte prejavovať veľmi dlho.
@anonym_autor Mne tento suvenír zanechal v tom čase ešte manžel (teraz už ex), keď som netušila, že spí súčasne so mnou a milenkou. Po roku na preventívne som mala zrazu zlé výsledky z cytologie a dodatočne sa potvrdil aj hpv vírus. (Iného partnera som nemala dovtedy.) Ja som ale genitálne bradavice nemala.
Teraz som vyše roka po konizácii krčka a zatiaľ bez hpv.
Môj lekár mi však pri prvotnom diagnostikovaní hpv tiež odporučil aj očkovanie. Jedna dávka vakcíny stojí okolo 120€ a sú potrebné 3 dávky v priebehu 6 mes. myslím.
Odporucam nechat sa zaockovat, pretoze je uz preukazane ze sa to dokaze preniest aj inak ako pohlavnym stykom. Dokonca lekar mi to potvrdil ze sa stretava aj s pannami co ten virus dostali. Kedysi, ked som si tym prechadzala sa este svato svate drzalo toho ze sa to prenasa len pohlavnym stykom. A vies si predstavit ja…bodycount 1 - partner virus nemal potvrdeny len ja. Alo to vyzeralo… dokonca som mala ten rakovinotvorny typ. Teda dva z troch. Ja som upadla do depresie, citila som sa spinava. Dali mi nejake gely na to ktore stali za prd. Co prehliadka to zle vysledky. Tak som si dala nasilu predpisat isoprinosine, kupila som hlivu ustricovu a po pol roku po viruse ani pamiatka. Teraz som sa dala zaockovat a dufam ze uz nikdy si tymto nebudem musiet prejst.
Alebo si nechaj narast paradneho bobra. Presne proti tomuto nas ochlpenoe chrani aby nebol priamy kontakt koze na kožu a este ked si tu kozu porusis vsade mikrotrhlinami po holeni tak virus hpv ma branu krasne otvorenu
@anonym_autor väčšinou sa do 6 mesiacov telo vyporiada s ním samé, len malé % je problém
na najbližšej gyn prevetnivke si daj urobit rozšireny ph test, kludne sa môže stat že bude v poriadku ,
Alebo si nechaj narast paradneho bobra. Presne proti tomuto nas ochlpenoe chrani aby nebol priamy kontakt koze na kožu a este ked si tu kozu porusis vsade mikrotrhlinami po holeni tak virus hpv ma branu krasne otvorenu
@martinmmartin a sliznicou urobi čo
Tým tvojim debilnym doktorom povedz, nech si prečítajú niečo o tom, ako je dnes na tom vďaka očkovaniu proti HPV taká Austrália. Snáď potom prestanú trepať takéto kraviny
@doriiis uprimne su dva druhy mudr , a ani jeden tabor sa nevie dohodnut s druhym .jeden ako piše autorka blbost , druhy super
@anonym_autor ano idealne je ockovat sa ked v tele neni virus lebo ten konkretny typ ktory tam je ostane imunny. Treba posilnovat imunitu aby virus zmizol. Neskusis nevies.

@anonym_autor skopírovala som tvoju otázku