Dávkovanie retatrutide
Ahojte. Dnes som si objednala 10mg retatrutide a aj keď mám prejdený celý internet nerozumiem tomu dávkovaniu. Ak zmiešam 10 mg s 2ml BAC, a chcem si pichať na začiatok 1mg týždenne, aké injekcie si mám kúpiť, koľko tekutiny natiahnuť a ako dlho mi tá jedna vialka vydrží ? Výpočty mi nikdy nešli a takéto už vôbec nie. Chat gpt mi to vyrátal že mi to vydrží 10 týždnov ale viem že za mesiac sa to musí spotrebovať.
Niekde je dlhšia diskusia o Tom skús to pohladat
@anonym_b993fb našla som ale stale som to nepochopila 😂
@anonym_b993fb našla som ale stale som to nepochopila 😂
@anonym_autor skús napísať na al to tam tiež spomínajú alebo rovno niekomu napísať kto to užíva
@anonym_autor skús napísať na al to tam tiež spomínajú alebo rovno niekomu napísať kto to užíva
@anonym_b993fb no pisala som aj v prispevku o chat gpt jak mi to poradil ale neviem ci on mi pise uplne zle alebo ja som uplne vypatlana 😂🤦🏽♀️
@anonym_autor no veď keď máš 10mg a budeš si dávať 1mg týždenne, tak koľko ti vydrží? Nie 10 týždňov? Koľko to môžeš držať nepoužité, už neviem. 😄
@anonym_autor no veď keď máš 10mg a budeš si dávať 1mg týždenne, tak koľko ti vydrží? Nie 10 týždňov? Koľko to môžeš držať nepoužité, už neviem. 😄
@anonym_4e8ff6 noooo toto chápem, ale potrebujem to teda nadstaviť max na 5 týždnov asi
@anonym_4e8ff6 noooo toto chápem, ale potrebujem to teda nadstaviť max na 5 týždnov asi
@anonym_autor 1+1+2+3+3?
@anonym_autor 1+1+2+3+3?
@anonym_4e8ff6 ale zas davka sa ma zvyšovať po mesiaci

Niekde je dlhšia diskusia o Tom skús to pohladat