Dávkovanie retatrutide
Ahojte. Dnes som si objednala 10mg retatrutide a aj keď mám prejdený celý internet nerozumiem tomu dávkovaniu. Ak zmiešam 10 mg s 2ml BAC, a chcem si pichať na začiatok 1mg týždenne, aké injekcie si mám kúpiť, koľko tekutiny natiahnuť a ako dlho mi tá jedna vialka vydrží ? Výpočty mi nikdy nešli a takéto už vôbec nie. Chat gpt mi to vyrátal že mi to vydrží 10 týždnov ale viem že za mesiac sa to musí spotrebovať.
Niekde je dlhšia diskusia o Tom skús to pohladat
@anonym_b993fb našla som ale stale som to nepochopila 😂
@anonym_b993fb našla som ale stale som to nepochopila 😂
@anonym_autor skús napísať na al to tam tiež spomínajú alebo rovno niekomu napísať kto to užíva
@anonym_autor skús napísať na al to tam tiež spomínajú alebo rovno niekomu napísať kto to užíva
@anonym_b993fb no pisala som aj v prispevku o chat gpt jak mi to poradil ale neviem ci on mi pise uplne zle alebo ja som uplne vypatlana 😂🤦🏽♀️
@anonym_autor no veď keď máš 10mg a budeš si dávať 1mg týždenne, tak koľko ti vydrží? Nie 10 týždňov? Koľko to môžeš držať nepoužité, už neviem. 😄
@anonym_autor no veď keď máš 10mg a budeš si dávať 1mg týždenne, tak koľko ti vydrží? Nie 10 týždňov? Koľko to môžeš držať nepoužité, už neviem. 😄
@anonym_4e8ff6 noooo toto chápem, ale potrebujem to teda nadstaviť max na 5 týždnov asi
@anonym_4e8ff6 noooo toto chápem, ale potrebujem to teda nadstaviť max na 5 týždnov asi
@anonym_autor 1+1+2+3+3?
@anonym_autor 1+1+2+3+3?
@anonym_4e8ff6 ale zas davka sa ma zvyšovať po mesiaci
ja som objednávala zo www.slimmex.to na odporúčanie kolegyne, ona bola veľmi spokojná a aj s kvalitou
Ak chcete Retu tak napiste, rad posuniem. 🙂 aj s BAC vodou, samozrejme rad aj poradim
@anonym_autor ak chces 1 mg tyzdenne tak treba zmiesat 10mg s 1ml roztoku. Nasledne si kupis striekacku kde bude celkovy obsah 1ml so 100 jednotkami. Tzn ked budes chciet 1mg, natiahnes si striekacku na 10 jednotkach.
@jaaredoo mam zaujem
@edinocka Dobrý deň, ak máte záujem o peptidy alebo by ste sa o nich chceli dozvedieť viac, prípadne potrebujete poradiť s ich výberom či používaním, pokojne mi napíšte na Instagram @ultrapeps_skcz. Radi vám poradíme a odpovieme na vaše otázky. ☺️
@edinocka Dobrý deň, ak máte záujem o peptidy alebo by ste sa o nich chceli dozvedieť viac, prípadne potrebujete poradiť s ich výberom či používaním, pokojne mi napíšte na Instagram @ultrapeps_skcz. Radi vám poradíme a odpovieme na vaše otázky. ☺️
@golianov nemam instagram a cena
Omg na čo to je? Je to niečo ako Ozempic? Neblaznite🤯 a spoliehať sa na chatgpt je teda odvaha. 🤦♀️ Skús sa ho opýtať či si je istý a uvidíš tú zmätenú odpoveď. Raz sme sa s kolegom radili s AI, napisali rovnakú otázku a každý sme dostali inú odpoveď. 🤷♀️
Dobry den ako to funguje prisli ste na yo?
@boris175 Skús radšej pero, kde už nič nemusíš riediť a rovno ho len používaš. Prvý mesiac začni s 0,5mg 1x týždenne a postupne dávku zvýšiš. Ja používam reta pero od značky Slimex kúpiš to priamo na ich stránke www.slimex.to 🙂
@boris175 Skús radšej pero, kde už nič nemusíš riediť a rovno ho len používaš. Prvý mesiac začni s 0,5mg 1x týždenne a postupne dávku zvýšiš. Ja používam reta pero od značky Slimex kúpiš to priamo na ich stránke www.slimex.to 🙂
@michaelabenova91 dobrý deň, môžem vedieť vaše skúsenosti s týmto perom a koľko sa vám podarilo za aký čas schudnúť. Ďakujem
@michaelabenova91 dobrý deň, môžem vedieť vaše skúsenosti s týmto perom a koľko sa vám podarilo za aký čas schudnúť. Ďakujem
@ivka6622 Dobrý deň, za mňa všetko super, Pero máte oveľa jednoduchšie na používanie pretože to už nemusíte riediť a rovno to používate, takže pre nováčikov (ako ja :D) najlepšia voľba. Ja to používam už 2 mesiace a zatiaľ -5,5kg 🙂 ale pridala som aj chôdzu a trochu upravila stravu, bez toho to nejde. Kľudne mi napíšte správu 🙂
@ivka6622 Dobrý deň, za mňa všetko super, Pero máte oveľa jednoduchšie na používanie pretože to už nemusíte riediť a rovno to používate, takže pre nováčikov (ako ja :D) najlepšia voľba. Ja to používam už 2 mesiace a zatiaľ -5,5kg 🙂 ale pridala som aj chôdzu a trochu upravila stravu, bez toho to nejde. Kľudne mi napíšte správu 🙂
@michaelabenova91 chcem vám napísať správu aké neviem kde máte fb?
Potom sa čudujeme ze sa rodia už choré deti zo všelijakými diagnózami, keď matky si dávajú takéto svinstva do seba.
@anonym_autor ak si chceš pichat 1 mg týždenne rozdeľ si to na tri časti ja si picham pondelok streda piatok začni 0,3 to sú tri čiarky na striekačke uvidíš ako bude tvoje telo reagovať cca dva týždne buď na tejto dávke potom si môžeš rozdeliť na 2 krat týždenne po 0,5

Niekde je dlhšia diskusia o Tom skús to pohladat