Depresia, strach, panika - čo prírodné použiť?
Mili priatelia, zijem od decembra v depke, oblieva ma strach, uzkost, som nervozna, bez energie, boli telo. Zacinalo to tetaniou, potom sa to takto zhorsilo. Existuje prosim nieco prirodne, co vam pomohlo? Antidepresiva mi prosim neodporucajte, tam som uz skusala. Dakujem za kazdu radu.
skús ešte doplniť vápnik a horčík, to je pri tetánii veľmi dôležité + vitamíny B, D, E
autorka, ty pri liekoch ako je Lexaurin nemôžeš chcieť niečo prírodné - nič ti nezaberie...
Coaxil sú ad, len och ďálej užívaj a uvidíš o mesiac, dva...
mohla by si skúsiť magnézium - magnosolv - na predpis
Skus návštevu fitness trochu cvicit .mne to pomohlo..síce s iným problémom (búšenie srdca,strach panické ataky)!
@luccija Ano, chodim aj na terapiu. Som na PN, nevidim na PC, potiahlo mi to cele oci. Cize telka, knihy,.... cely den mat najlepsie zavrete oci lebo bolia. A tie pekne veci, ktore mam robit, tak tie ma byvia fakt len s lexaurinom. Inak nie je motivacia k nicomu. Takto to je, ked sa dusa dlho trapi..musi to ale prejst.....
omega3 a becko a skludom probiotila🙂
Skús cbd olej. Mne dosť pomáha. Ale taky 25%tny. Vitamíny Bcka, magnezko...videá na yt. Stačí počúvať...Katarína Runa, ona má dosť o vzťahoch a Martin Lajprik.Mozno ti to najprv bude znieť ako bachorky ale snáď ti to potom sa nejaký zmysel...
persen forte

pri tetánii jed dôležité doplniť minerály - vápnik, horčík, doktor čo predpísal?