Diagnóza F23.0 na PN ústavná liečba
Prosim Vás, mohli by ste mi poradiť čo znamená diagnoza F23.0 na PN ústavná liečba? Našla som to priateľovi na Pnke napísané a on sa mi nechce vyjadrik k tomu 😪 je to vážne?
@dominidi ďakujem, no žiaľ tam není napísané či je to niečo vážne? A moja otázka bola či to je vážne.... prosím čítajte s porozumením 😎 ja keď tomu nerozumiem, tak sa radčej opýtam a nato je aj táto skupina. Pekný večer vám prajem ešte 😎
Neskusis sa opytat jeho? Bohuzial vela ludi ma psychiatricke diagnozy. Zisti o co islo, zbytocne nehysterci.
@dadis nehysterčim 🙂 môj priateľ sa mi nechce vyjadriť na to ... ja len či neviete niekto bližšie k tejto diagnóze, slušne som sa opýtala, keď niečo nerozumiem opýtam sa radčej ale ako píšem priateľ mi nechce nič povedať.
Ved ja ti slusne odpovedam. Ja osobnu skusenost so psychozami nemam. Skor by mi vadilo, ze sa o tom nechce rozpravat, nez to, ze nejaku diagnozu ma.
Pytas sa tu a ocakavas ze zeny na mk vedia v akom stadiu ma tvoj priatel ochorenie? Ustavnu liecbu by nedali bez opodstatnenia a zvysok si budes muset vyriesit doma🤷♀️
Dobre žienky, ďakujem Vám za vaše odpovede ;)

Das do googlu a hned mas o aku diagnozu ide.