icon

Divný pocit v hlave a závraty

zuzulienuska
11. sep 2014

Ahojte, ani neviem kde začať. Pred vyše rokom som prvý krát mala nastupiť do práce deň predtým mi zostalo divno zrejme stresy,bojácnosť. Pred prácou som ešte utekala ku doktorke. Divný pocit ktorý som mala mám doteraz ale nebolo to také strašné myslela som si že ak somňa stres opadne prejde mi to no neprechádzalo mi to tak som sa stým naučila žiť zvykla som si na to, dalo sa to pretože som si to nevšímala a nemyslela na to no ale ak som na to myslela bolo to strašné :(. 2 septembra tohoto roku jak som bola na prestávke s roboty znovu divný pocit ale teraz je to ešte raz také horšie. Viem že dosť presedím pri pc že by to mohlo byť krčnou chrbticou? Robím za pokladňou celý deň + doma za pc možno len stuhnuté alebo pricviknuté svaly no neviem naisto. Bola som u doktorky ktorá ma poslala na očné že či sú to neni tlaky na očiach no neboli. Hlava ani oči ma nebolia. Doktorka mi dala lieky Guajacuran ( pomáha pri úzkosti,nervozite, uvoľňuje svalové napätie) a druhé mi dala Neurol (pôsobí proti zvýšenému duševnému napätiu, proti strachu, úzkosti,depresiam a celkovo upokojuje). Je pravda že som dosť stresujúci človek ale tieto tabletky mi zatiaľ vôbec nezaberajú. Už takto nechcem žiť a dosť ma to v práci obmedzuje :((( má niekto tiež takýto problém? Neviete mi poradiť čo mám ešte robiť? ďakujem za všetky dobre rady.

lubiss
2. dec 2015

toto som mala aj ja nakoniec mi zistili boreliozu....respektíve neuroboreliozu...aj to len v sukromnej ambulancii..skus si pospominat ci ta nieco nestiplo to je jedno kliest komar ovad nejak vyraznejsie ako bezne byva..mna nieco stiplo do krku pocas spanku a mala som dost velku hrcu..ktorej som nevenovala pozornost...bohuzial mala som ...

macinka92
9. júl 2016

@simca06022011 borelioza

simca06022011
10. júl 2016

@lubiss ako to liecili?

lubiss
11. júl 2016

@simca06022011 liecim sa tak ze som uz rok a pol na roznych kombináciách atb.....co znie hororovo ale skutocne je mi lepsie..neviem ako by som dopadla keby som z vlasnej iniciatívy nenavstivila mudr Durovsku v ba..nakolko nasi doktori su uplny neschopaci !!!!!

janula2511
11. júl 2016

@lubiss a dr Durovska je aká dr?

lubiss
11. júl 2016

@janula2511 neurolog specializuje sa na lymsku bor.

simca06022011
11. júl 2016

verim, mne je tiez po ATB lepsie vzdy ale nasi lekari tak na tyzden a potom horekuju.. a ked sa zhorsi stav tak zase na tyzden :D takto clvoek aj tak vyje kopec ATB a bez vysledku.. mna odpinka lekarka vzdy ze som prechladnuta len, no ale kto je prechladnuty na umretie kazdy mesiac?? :D Mi nemusis o neschopnosti lekarov hovorit :D

janka30
11. júl 2016

@lubiss kolko ste prosim platili u dr. Durovskej? Nemozem nikde najst cennik. Dakujem.

macinka92
16. aug 2016

@kiwi82 borelioza resp neuroborelioza

macinka92
23. aug 2016

Dr durovska 50e konzultacia a nasledne odbery borelia ltt 153e ma stala

macinka92
23. aug 2016

Vsetko najdete na borelioza.sk

mia002
5. sep 2016

@mnamko ako ti pomohol kinedril? mala si zavraty?

mnamko
13. sep 2016

Mavala som zavraty a kinedril mi poradil jeden starucky lekar a pila som miticku mineralku

janula2511
14. sep 2016

@mnamko a kinedril si brala každý deň 1tabl.alebo ako?len ked si mala zavraty?

mnamko
15. sep 2016

Uz si to nepametam presne myslim par dni po jednej tbl za par dni mi to preslo

tetania
28. feb 2017

Ahoj ja to mam uz 4rok.kazdy den zavraty ,pocit na odpadnutie a pri chodzi ma taha do stran alebo ked lezim,sedim ,stojim mam pocit ze padam ziadna rovnovaha. Mam 24r.a neviem co robit nikde nechodim len doma

mia002
1. mar 2017

@tetania a nemáš nijaké lieky?

volare2
1. mar 2017

Ahojte,mam zavraty uz 2 roky,som z toho zufala.vzdy som bola plna energie,zivota a zo dna na den sa vsetko zmenilo.pomaly nemam odvahu sa pohnut z domu kvoli zavratom ci co to presne je,nejaky zvlastny pocit v hlave.je tu niekto kto to mal a dostal sa z toho?

mia002
1. mar 2017

@volare2 mám to isté, a nič nepomáha

volare2
1. mar 2017

@mia002 to je hrozné,neskutočne ma to obmedzuje,bola si s tym u lekara?co ti povedal?

mia002
2. mar 2017

@volare2 mala som rôzne vyšetrenia, ktoré boli v poriadku.a ty máš nejaké lieky?

volare2
2. mar 2017

Nemam nic okrem euthyroxu na stitnu zlazu,skusali mi liecit chrbticu vraj to je od toho ale ziadna zmena k lepšiemu,uz neviem co by bolo vyskusat ☹

volare2
2. mar 2017

@mia002 ty mas odkedy tieto problémy?

mia002
3. mar 2017

@volare2 už vyše roka, stále chodím ako opitá.strašne ma to spomaľuje.ako ty pociťujes závrat?ja nemôžem udržať rovnováhu, stále pocit že sa kolíšem , a všetko sa so mnou na pár sekúnd krútilo

volare2
3. mar 2017

@mia002 neviem to presne opisat,neni to to klasicke tocenie hlavy,neni to take ze sa mi naokolo vsetko kruti,je to skor taky pocit akoby ( no teraz napisem blbost 🙂 )mi na sekundu zavlnil mozog ci co,ako ked si na lodi alebo ked sa vytah prudko pohne,no proste divny pocit v hlave niekolko krat denne trvajuci len kratko ale vzdy dokaze neprijemne vystrasit a k tomu mam aj pocit slabych noh,mam pocit ze ma neudrzia nohy,musim mat vzdy nieco coho sa mozem drzat aby som mala istotu ze nezletim,do obchodu pre jedno mlieko musim ist s velkym vozikom aby som sa mala coho drzat,no je to nepríjemné,obmedzujuce a na nervy,uz neviem co by mohlo pomoct vyskusala som snad vsetko ☹

mia002
3. mar 2017

@volare2 ja mám tiež taký pocit akoby mi v hlave niečo cuklo,na pár sekúnd.až sa výstrasim

volare2
3. mar 2017

@mia002 mas aj mri vysetrenie?

volare2
3. mar 2017

@mia002 ty si brala nejake lieky?

tetania
3. mar 2017

@mia002 dali mi meniserc ale nic nepomaha aj magne b6beriem
...az na odpadnutie mi je hroza des

mia002
4. mar 2017

@volare2 mám aj magneticku, všetko ok.brala som antipsychotika, ktoré mi trocha pomohli v tom že už nevidím že sa mi všetko miha pred očami, ale stále nemám rovnováhu.