Divný pocit v ruke po očkovaní
Dobrý večer, chcem sa spýtať či je normálne po ockovani cca 4 dni mat take nepríjemne pocity v ruke ( mám neustálu potrebu s rukou manipulovať ( ako keby som nevedel ju len tak nechať proste mám pocit že akokeby bola nervovo senzitívnejšia a pociťujem na sebe taký vnútorný nepokoj take napätie.. neviem.. keď som v klude je to ako tak v pohode.. samozrejme po ockovani som čítal Facebook a hrôzostrašne komentáre a pre mna ako človeka ktorý mal úzkostné ataky, záchvaty paniky a podobne neni moc prijemne.. je to psychika veľmi sa na to zameriavam? Na ocko som išiel dobrovoľne no v okoli mám zopár ľudí čo sú totálne proti a neustále majú potrebu presadzovať si svoje.. ( samozrejme nikomu neberiem názor ) a asi aj vďaka ním to stále v sebe rozoberám.. neviem, mám ísť ku obvodnej nech mi urobí nejaké vyšetrenia alebo to prejde samo? Osobne si nemyslim žeby moje telo zle zareagovalo na ockovaciu latku ( janssen ) pretože nedávno mi boli robené testy krv, moc a všetko okej.
Je mozne ze ti podrazdili nejake nervy, mna par mesiacov po ockovani sem tam pichlo v ramene, a mam vyskusane ze som mala to iste ked som si sama pichala injekcie.
4 dni je fakt malo na akekolvek vysetrenia a zavery, ale podla mna to odozneje. Nezabudaj ze v tom svale prebieha imunitna reakcia, takze aj to je faktor v tom preco to citis. Obzvlast ak si zvyknuty sa sledovat.
Nebudem ti pisat ze si mas o tom prestat citat lebo viem ze je to nemozne, ale skus si najst nejake ine rozptylenie.
@emalka ja len dúfam, že to prejde.. a áno sledujem sa dosť často no dávnejšie to bolo horšie niekde som spadol hneď Google a Googlenie všelijakých chorôb.. a pocit že ich mám.
hej, to k uzkosti zvykne patrit. Ale neboj, nieje vsetko rakovina 😉
Ak ti mozem poradit, skus bojovat proti tomu nutkaniu. Inak stravis zivot v strachu pred vsetkym, casom sa to zhorsuje.
Ahoj 😉 aj ja som deň po ocko .Ja mám zasa pocit že mňa svrbí telo lebo ma svrbel vpich aj ja sledujem a prečítala som si pár komentov na FB . To skôr má zabije strach ako vakcina 😂
Ahoj, nečítaj desivé komentáre "znalcov " na fb. Pravdepodobne je to reakcia na vpich, niečo je podráždené. Ak by sa ti to zhoršovalo kontaktuj lekára. Inak odporúčam dat sa do pohody, doplniť vápnik, horčík, zinok a draslík, veľa tekutín a ak sa dá aj oddychu. Drz sa a nestresuj. Ja som si stresmi okolo očkovania vyrobila také nervy až som skoro nešla na druhú dávku 🙈
Psychika. Povedze si, že to iba v hlave, nič vám nie je. Mimochodom, nečítajte žiadne informácie typu “jedna pani povedala” na internete.
Ďakujem Vám ste super.. vitamíny doplním, upokojim sa a počkám, keď tak dávam Vám vedieť. Viem že vakcína mi nic “ nespôsobila “ pretože brat aj asi 3 spolužiačky a kamarát boli v ten deň na tu istú a sú v pohode čiže to nespochybňujem akurát ten moj stres, uzkosti.. upokojili ste má a je mi teraz lepšie ďakujem. A hej tie komentáre našich vyštudovaných znalcov na fb sú nonsens akurát ako som písal niekedy aj taký blby komentár zamava s druhým človekom. 😀
@bashawelle to už aj mňa dnes napadlo taký stres som dostala že ja na 2 nejdem .
Ahoj ja mám to iste bola som očkovaná prvou dávkou 16.11. a odvtedy si veľmi namyslam žúr sa mi niečo stane a som psychicky v prdeli ….užívam aj AD rôzne vitamíny a aj tak to namyslanie ma ubíja ….o chvíľu mám ísť na druhu tak to už neviem ako dopadnem

myslim, ze to budes mat psychicky ako sa sledujes. Ked citas hrozne komentare online, tak to na pohode nepridava. Skus tomu nechat 10-14 dni a uvidis.